Wojciech Szczesny, az Arsenal nemrégiben visszatért első számú kapusa szerint a szerdai hétközi bajnoki forduló hatpontos lesz a csapat számára, mivel az ellenfél, a szezont igencsak jól kezdő Everton lesz.

David Moyes alakulata jelenleg egy ponttal az Arsenal előtt, az ötödik helyen áll, a Goodison Parkban pedig igencsak jól megy az Evertonnak: a bajnokság első fordulójában itt verték meg például a Manchester Unitedet is.

Az Arsenalnak az Aston Villa ellen elszenvedett pontvesztés után sürgősen javulni kell, emiatt érthető Szczesny készültsége is.

"A szerdai meccs hatpontos lesz. Nagyszerű alkalom lesz arra, hogy nyerjünk. Tavaly is nagyon nehéz mérkőzés volt, mégis hoztuk a három pontot." - mondta Szczesny.

"Jelenleg a legjobb négyen kívül vagyunk, szóval az elsődleges feladat, hogy visszajussunk oda. Persze a fő célunk ennél sokkal több."

"Az elmúlt időszakban sikerült egy pár remek eredményt begyűjtenünk. Persze, jó lett volna, ha szombaton is győztünk volna, de meccsről meccsre kell koncentrálnunk, s remélnünk kell a legjobbakat. Fentebb kell lépnünk a tabellán, s remélhetőleg a bajnokság mellett a többi sorozatban is jól szereplünk majd."

"Azt gondolom, hogy az elmúlt meccseken, főleg a Tottenham és a Montpellier ellenin, támadásilag jól játszottunk. Az előtt viszont volt néhány csalódást keltő teljesítményünk, szóval itt az idő, hogy visszatérjünk a szintünkre, és úgy vélem, hogy ezügyben jó helyzetben vagyunk."

A visszatérése óta Szczesny három meccsből kettőt hozott le kapott gól nélkül. A szombati Aston Villa elleni meccsen például az ő bravúrja is kellett ahhoz, hogy 0-0 maradjon az állás, miután a 75. percben ő paskolta Holman lövését a kapufára.

"Volt egy pár kapura tartó lövésük, szóval nem volt nehéz koncentrálnom. Persze, elégedett vagyok a védésemmel."

"Miután a Villa kikapott az előző két meccsén, a legfőbb szempont számukra az volt, hogy ne kapjanak gólt. Ez pedig még nehezebbé tette a saját dolgunkat."

"Végül pedig elégedettek lehettünk a döntetlennel, az pedig külön pozitívum volt, hogy nem kaptunk gólt a meccsen." - zárta szavait a lengyel kapus.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

11 éve
Törölt felhasználó
Végül pedig elégedettek(!!!!!!!!) lehettünk a döntetlennel, az pedig külön pozitívum volt, hogy nem kaptunk gólt a meccsen.

Fúúúúúú itt valami nagyon elromlott....... :shut:
11 éve
az-az igazság hogy minden meccsüket hozni kéne a közép és kis csapatok ellen ha ott akarunk lenni vagy maradni a Top 4- ben !!! Mind1 ki az ellenfél ha már papíron esélyesek vagyunk akkor az mutatkozzon meg a pályán is és verjük is meg őket ha már arról beszél Gibbs is hogy könyörtelennek kell lenni !!!
11 éve
Törölt felhasználó
Igen, én még a Sp*rson kívül a Newcastletől tartok a legjobban.
11 éve
Hát mákunk van, hogy a NEwcastle most beragadt, de azért várjuk ki a végét, hogy ki hogy pukkad ki.
11 éve
Törölt felhasználó
Halvány fogalmam sincs, hogy mit várjak a meccstől, azonban egy vereség sem lesz tragédia! Ritkán szoktam ilyen magabiztos kijelentéseket tenni, de az Everton, West Brom, West Ham hármas kifog pukkadni max Februárban a Csirkéket meg ismerjükXD. Magabiztos vagyok a 4.helyet illetően.

Szólj hozzá