Arséne Wenger a Montpellier elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján nem zárta ki, hogy jövő januárban ismét leigazolja két hónap erejéig Thierry Henry-t, az Arsenal mindenkori gólkirályát.

A francia játékos idén januárban és februárban visszatérhetett az Arsenalhoz, sőt, gólt is szerzett egykori csapatánál. Wenger kedden elmondta, hogy a szituáció jövő januárban is hasonló lesz, mint amilyen az idén volt: a csapat két afrikai támadója ugyanis ismét az Afrika Kupán lesz, így szükség lehet majd Henry-ra.

"Thierry ismét velünk edz. Hogy leigazolom-e majd januárban? Nem tudom, de nem zárom ki. Jó formában van." - mondta Wenger.

"Az előző szezonban azért hoztam vissza Henry-t, mert Gervinho az Afrika-kupára ment. Ez most is így lesz, s csatárhiányunk léphet fel majd, különösen, ha Chamakh is menni fog. Az útjukba nem állhatok."

Wenger azt is elismerte, hogy Henry előző szezonbeli teljesítménye alaposan felrázta a csapatot, mind a pályán, mind azon túl.

"Az ember tudja, hogy mit tud Thierry Henry hozzáadni a csapathoz, főleg ha pályára lép. Ez a legfontosabb dolog."

"Thierry jól kommunikál, kifelé nagyon nyitott személyiség. Nagyon intelligens játékos, remek tanácsokat tud adni a többieknek, mivel ő is volt hasonló szituációkban, mint ők, főleg, amikor ideérkezett." - mondta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

11 éve
Törölt felhasználó
Igen tavaly is a legrosszabbkor ment el, jó lenne, ha most tovább lehetne a csapattal, hiszen, ha jó emlékszem pont az ő ideje alatt indult meg az Arsenal felfelé
11 éve
Törölt felhasználó
11 éve
Törölt felhasználó
Valóban fényévekre van tőlünk, de én úgy vagyok vele, hogy az elődöntőben már bármi lehet. Nem is azért, hogy felemelje, hanem mert jól jön ennek a csapatnak egy mentor a pályán. Mindig az elsőt a legnehezebb megszerezni, utána a többi jön magától. Henry pedig ebben remek mentor lehetne a pályán a többieknek.
11 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Bár a trófeagyőzelem még nem veszélyeztet minket, és amúgy is korai lenne erről társalogni, de legyen ez a mindenkori CSK dolga, Titi-nek már úgyis megadatott ez egy jó párszor a karrierje folyamán.
11 éve
ericsson: Szép lenne!Én tuti vele emeltetném fel elsőnek a kupát! :) Ha pedig visszajön, kezdhetne is párszor, nem úgy mint tavaly!

Szólj hozzá