A Tottenham elleni győzelmet követően az Arsenal játékosai már a hétközi Bajnokok Ligája-meccsre koncentrálnak: Wojciech Szczesny alig várja a szerdai mérkőzést, míg Aaron Ramsey szerint kötelező lesz hozni a Montpellier elleni találkozót.

A lengyel hálóőr a Spurs elleni derbin térhetett vissza a kapuba azt követően, hogy szeptember óta bokasérüléssel küzdött - így az új szezonban még egyszer sem léphetett pályára a legrangosabb európai kupasorozatban.

Nem is lehetne jobb időpontban lebonyolítani a Montpellier elleni mérkőzést. Nagyon feltüzelt bennünket a Spurs elleni meccs, már alig várjuk a következőt. Magabiztosak vagyunk.

- mondta Szczesny.

Mostanában volt egy pár kevésbé jó eredményünk, de visszatértünk a helyes útra, s úgy véljük, hogy ha szerdán megszerezzük a három pontot, akkor már kvalifikáljuk magunkat az egyenesen kieséses szakaszba is a BL-ben. Ez a minimum, amit meg kell tennünk.
Meg kell arról bizonyosodnunk, hogy megfelelően végezzük majd a dolgunkat, s hogy kvalifikáljuk magunkat szerdán.

- vélte a lengyel.

Aaron Ramsey szerint a Montpellier elleni meccset kötelező lesz megnyerni.

Amikor legutóbb a Montpellier ellen játszottunk, nagy nyomás volt rajtunk, s mégis jól játszottuk, hogy hozzuk az eredményt. Már mindenki játszott mindenkivel a csoportban, s a Montpellier is megmutatta, hogy képesek helyzetet teremteni és gólokat rúgni. Bizonyosan nem lesz egyszerű meccs.
Ők is bizonyítani akarnak majd, úgyhogy résen kell lennünk, s nekünk is a legjobbunkat kell nyújtanunk.

- mondta a walesi, aki hozzátette: az előző évek tapasztalatai alapján most jó lenne csoportelsőként végezni.

Az elmúlt években súlyos árat fizettünk, mert csak csoportmásodikként végeztünk, lásd a Barcelona elleni meccseket. Erős csapattal kell rendelkeznünk, ha végül másodikként futunk be.
De persze a legfontosabb az, hogy kvalifikáljuk magunkat a csoportból, s magabiztosak vagyunk, hogy bárki ellen felvehetjük a kesztyűt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

11 éve
Az az igazság, hogy az Olympiakosz meglepetést okozhat a Schalkének, s akkor nem lesz egyszerű továbbjutni a csoportból, főleg hogy a görög ellen meccselnénk az utolsó fordulóban. Szóval nyerjen a Schalke és az Arsenal, aztán reménykedek,hogy a Montpellier megviccelné az utolsó körben a németeket és mi lennénk végül csoportelsők! Bár ez már nem igen számít szerintem.
11 éve
Törölt felhasználó
A görögök oda-vissza püfölték a Montpellier-t, az Arsenalnak sem szabadnak pontot veszíteni a franciák ellen. A Schalke pedig valószínűleg behúzza a csoportot, hazai pályán nyernek, vendégben pedig felülmúlják a már motiválatlan gallokat. 3-1-es győzelmet várok a mieinktől!
11 éve
Törölt felhasználó
Az első meccs a franciák ellen nagyon nehéz volt, a vezetésünk után nagyon magunkra húztuk őket, és amilyen támogatottságok volt a lelátóról nagyon értékes 3 pontot hoztunk el tőlük. Remélem a mieink is megkapják a szurkolói támogatást (a Tottenham ellen fantasztikus volt a hangulat - bár egy ilyen derbin ez adott), és abban bízok, hogy a franciák ugyanolyan nyitottan fognak játszani, mint otthon. Meg kell őket csípni!
11 éve
Törölt felhasználó
Elég a közhelyekből! Eredményeket várunk! Mindaddig ezek csak üres szavak.
11 éve
:D

Szólj hozzá