Arséne Wenger csütörtöki tájékoztatása alapján három játékosnak van esélye visszatérni a Tottenham elleni meccsre.

Wojciech Szczesny egy bokasérülés miatt egészen szeptember közepe óta nem léphetett pályára a felnőtt csapatban. A lengyel játékos azonban már felépült, múlt pénteken egy U21-es meccsen pedig védhetett is. Wenger közleményében kiderül, ő is az egyik olyan játékos, akinek a játékára lehet számítani szombaton.

Theo Walcottot izomproblémák miatt kellett lecserélni a legutóbbi, Fulham elleni bajnokin, emiatt pedig ki is kellett hagynia az azóta már lejátszott válogatott barátságos meccset Svédország ellen. Wenger azonban tudatta: számíthat Walcott játékára a Spurs ellen.

Alex Oxlade-Chamberlain október végén, a Norwich ellen, csereként beállva sérült meg, majd a visszatérést követő első edzésen csípőproblémákkal kezdett küszködni. A fiatal játékos a Fulham elleni meccsen már ismét pályára léphetett, s várhatóan ugyanígy tehet majd az észak-londoni derbin is.

Wenger a szombati meccsen sem számíthat Diaby, Gibbs , és Rosicky játékára, jóllehet és az angol és a cseh játékos már egy hete részt vehetnek a könnyített edzéseken.

A korábbi hosszú távú sérülései miatt Bacary Sagna egy kissé elfáradt, Wenger szerint még egy fittségi erőpróba vár a franciára - ám a játéka valószínű szombaton.

A jelenleg sérültek közül Gervinho lehet az, aki a leghamarabb visszatér, az elefántcsontparti játékos akár már a jövő héten játékra jelentkezhet majd Wengernél.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

11 éve
Törölt felhasználó
Mannone inkább a League One-ba menjen. Vagy még távolabb. Minden meccsen köszönhettünk neki legalább 1 gólt.
Remélem azért Szczesny jó formában van. Mutathatna 1-2 bravúrt. Így is necces meccs lesz a Csirkék ellen.
11 éve
Törölt felhasználó
Ez a legjobb hír...! Mannone mehet a tarcsiba :p
11 éve
Törölt felhasználó
Remélem úgy lesz, mint tavaly, hogy a 5pur2 ellen állunk megint talpra!!!!

Szólj hozzá