Arséne Wenger tájékoztatása szerint akár három játékos is visszatérhet a Fulham ellen, ha sikerrel teljesítik a pénteki erőnléti tesztjeiket.

A francia közleménye szerint Wojciech Szczesny pénteken, az U21-es bajnokságban pályára is léphet, s ha ott jól sikerül a meccse, a szombati, Fulham elleni bajnokira is visszatérhet.

Alex Oxlade-Chamberlain egy csípősérülés, míg Aaron Ramsey ágyékgondok miatt kényszerült kihagyni a korábbi meccseket - a Fulham elleni meccshez azonbn teljesíteniük kell a pénteki erőnléti próbákat.

Wenger, bár bővebb tájékoztatást ezúttal sem adott, kizárta, hogy Gibbs, Diaby és Rosicky visszatérnének az elkövetkezendő napokban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

11 éve
Törölt felhasználó
Most olvastam, hogy Diaby karácsonyig használhatatlan, ez az ember egy selejt már elnézést, még a sétálásban is lesérül hónapokig, el kéne adni valami francia ligás csapatnak a francba,mert itt csak a pénzt szívja meg a helyet foglalja... használhatatlan.
11 éve
Törölt felhasználó
Ez nekem annyira furcsa, pénteken játszik u21-es meccset, szombaton meg premiere league meccset? Ilyenkor hol a nagy pihentetés? De ezt annyira nem értem, oké hogy kapusról van szó...de akkor is fura
De nekem ez az egész ilyen pihentetős dolog furcsa, kiváncsi vagyok a Ti véleményetekre is. Van egy focista aki pénteken lejátszik 90 percet egy kemény bajnokságban és miért nem lehet kipihenni azt a 90 percet 1 meg 2 napok alatt, nem kisgyerekek ők, és aki napi 8 órát dolgozik fizikai munkába?járjon 2-3 naponta dolgozni mert kipiheni magát. Napi 2 edzésük van ezeknek a focistáknak, nehogy már 90 perc játékot 2-3 nap alatt tudjanak csak kipihenni. Szóval ezzel azt akarom csak mondani, hogy pl amikor volt a 7-5 walcottot is meg arshát is nyugodtan kezdetni lehetett volna a mu ellen (sztem többre mentünk volna), nem hiszem hogy "fáradtak" lettek volna...Szerintetek?
11 éve
Törölt felhasználó
Szeintem Diabyt mi elfelejthetjuk...
11 éve
Wanyama-t leigazolnám a Celtic-ből, nagyon jó játékos, szerintem lenne olyan jó ,mint Song! :)
11 éve
Törölt felhasználó
Engem meg mindenki oltott, hogy ő miért hiányozna. Rohadjak meg, hogyha láttam már annyi gyönyörű gólpasszt ráadásul nem 5 métereset és nem is csak a földön gurítottat. Ezek mellé szerintem hűséges is volt és hát megint elérkeztünk a vezetőséghez...

Szólj hozzá