Arséne Wenger úgy gondolja, hogy az Arsenalnak mihamarabb helyre kell hoznia a formáját, s erre a keddi Schalke elleni mérkőzés jó lehetőség lesz.

Az Arsenal az októberi válogatott szünet óta csak szenved: a csapat alig tud helyezeteket kialakítani, miközben a védelemben komoly egyéni hibák miatt a döntetlen is alig-alig jön össze a klubnak. Emiatt pedig a bajnokságban a vezető Manchester Unitedhez képest már kilenc pont a lemaradás, de az előző BL-meccs óta például már csak a második helyen áll Wenger együttese.

A formánk valóban aggasztó, mert a szezonkezdetünk nagyon ígéretes volt, most azonban egy nehéz időszakon megyünk keresztül.

- mondta Wenger.

Erre a szituációra válaszolnunk kell és helyre kell hoznunk a formánkat is, mert nem pusztán az eredmény volt negatív, hanem az is, ahogyan elveszítettük a mérkőzést.
Ami a BL-csoportot illeti: az, hogy az előző meccsünket elvesztettük a Schalke ellen, még fontosabbá teszi, hogy megnyerjük a németországi meccset, s hogy jól fejezzük be a csoportkört. Még mindig jó helyzetben vagyunk a csoportot illetően, de természetesen azon leszünk, hogy jó eredményt hozzunk ki magunkból.

Wenger azt is elmondta, hogy a Schalke elleni mérkőzésre nem a Manchester United elleni meccs utózöngéiben készült a csapat.

Kielemeztük a szombati meccset, beszéltünk is róla. Tudom, hogy nem az elvárásoknak megfelelően játszottunk az Old Traffordon. Erre a vereségre csak egyféleképpen lehet válaszolnia, ha jó teljesítménnyel állunk elő a keddi meccset illetően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

11 éve
Gibbs beívelése meg egy dolog, az Sagnánál is kérdéses... az már csak hab lenne a tortán.
11 éve
Milyen érdekes, hogy Podolski formája Gibbs kiesésével csappant meg, Santos nem képes úgy segíteni a támadásokat, mint Kieran... elvileg már Gibbo visszatért a könnyített edzésekre, de valamiért Wenger nem sietteti.
A ligakupába túl sok energiát beleöltünk, hogy veszni hagyjuk, a Bradfordon tovább kell lépni, aztán kérdéses a sorsolás. Nem lenne rossz, ha a Chelsea kiesne.
11 éve
Törölt felhasználó
Athlon, engem is nagyon meggyőzött Gibbs játéka, bár azt le kell szögezni, hogy a beadásai még eléggé meggondolatlanok, de majd belejön.

Viszont szomorú látni, hogy azok, akik a szezon elején brillíroztak, most elhalványulni látszanak. Podolski jó pár meccse csak alibizik, sőt, szerintem az utóbbi pár meccsén Jenkinson is csak árnyéka önmagának. Ramseyre azt hittem, idén be fog törni, az év elején egész meggyőző volt, amit láttam tőle, de aztán kifingott, és nem hiszem, hogy csak amiatt nem megy neki, mert rossz poszton játszatják, maradt az a flegma kisgyerek, aki volt.
Alig várom már, hogy Rosicky visszatérjen, ő talán dob majd egy kicsit az iramon (nagyon lelassult a játékunk az utóbbi években) és az a helyzet, hogy Arshavint és Chamakhot is szívesebben látnám mostanában a pályán, mint a játékosok nagy részét. És valóban, "mihamarabb helyre kell hozni a formánkat".
Mint Arsenal szurkolók, sajnos mostanában a kis örömökből élünk, szerintem a bajnokság elment a mostani bénázások miatt, de én személy szerint egy ligakupának is örülnék.
11 éve
Nagyon sajnálom, hogy Gibbs nem tud egyszerűen egy sérülésmentes szezont végig tolni. Októberig, amíg tolta, klasszis színvonalon hozta a formáját. Megkockáztatom, hogy egyenletesebb teljesítményt nyújtott, mint Cazorla
11 éve
Mi? Még nagyobb szopás! Mi lenne?

Ki kell pucolni az öltözőt! Az ilyen kulcsjátékosoknak nincs megfelelő alternatívájuk, ezért egyre fáradnak, jobban ki vannak téve a sérülésveszélynek! Ha mondjuk Rosicky és Diaby egészségesek lennének akkor az ő pihentetésük talán meg lenne oldva, de persze miért is lennének egészségesek a használható "csere" játékosaink?
Ha Rosinak és Diabynak tényleg ennyi a fizetésük akkor csak a pénz megy rajtuk is el! Így ne is csodálkozzunk ha van néhány meccs amin gyengébbek (Artetáék)! Egyrészt fáradnak, másrészt az ellenfelek se vakok, hanem tudják kit kell/kéne kivenni a játékból ahhoz, hogy sikeresek lehessenek ellenünk és ez is nagy gáz, hogy kb. ha Cazorlának és Artetának nem megy akkor meg vagyunk lőve! Ilyen játékosokból kéne sokkal több a keretbe akik meccseket tudnak eldönteni nem feltétlenül a góljukkal, hanem a kulcspasszukkal vagy meglátásaikkal. Plusz természetesen a selejtek távozása, akiknek a névsorát már mindenki kívülről fújja, úgyhogy ebbe nem mennék bele. A fentebb említett játékosok szerződtetéséhez pedig PÉNZ kell ami itt nincs meg a zsidó board miatt!

Szólj hozzá