Az angol válogatott középpályás ugyan nem rég tért vissza hosszú sérüléséből, de máris úgy gondolja, hogy utaznia kell Németországba.

Wilshere-t kiállították, miután megkapta a második sárga lapját a szombati Manchester United elleni mérkőzésen, így ki kell hagynia egy mérkőzést a bajnokságban, ezért pedig Wenger úgy tervezi, hogy lehetőséget ad számára, és 2011 után újra kezdőként fog pályára lépni egy európai kupa mérkőzésen.

Azt hiszem, játszatni fogom holnap.

- mondta Wenger.

Sorozatban a harmadik meccsünk után lesz egy kis ideje a feltöltödésre, azt hiszem, hogy ez jól fog jönni a számára. Minden mérkőzés után egyre jobb, és jobb lesz.

 

Úgy gondolom miután vissza néztem a jelenetet, hogy elég szigórú döntés született. Néha azt hiszem, hogy a lassított felvétel sem segít eldönteni egyes szituációkat. Ő [Wilshere] a labdára ment.

 

Ráadásul [Sir Alex] Ferguson a mérkőzés után úgy nyilatkozott, hogy nem érdemeltünk kiállítást. Ő pedig általában jól látja a helyzeteket.

- fejezte be.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Törölt felhasználó
Hivatalos kezdő csak órával, fél órával a mérkőzés előtt lesz. Van idejük még a játékosainknak, hogy valaki megsérüljön a bemelegítés során. kopp-kopp!
11 éve
Nekem is :D Egyébként hivatalos kezdő?
11 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=c7OyNkOda3g - Ez kifejezetten tetszik! (:
11 éve
Törölt felhasználó
ARSENAL: Mannone – Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs – Arteta, Wilshere – Walcott, Cazorla, Arsavin – Podolski
na ez a kezdő nekem tetszik.
11 éve
Törölt felhasználó
OFF: 9,25-ös az oddsunk hendikeppel. Na srácok ki húzza meg egy 20 assal ? :D

Szólj hozzá