A csatár az Arsenal csapatától búcsút intve Sir Alex Ferguson gárdája mellett döntött, és már hét találattal a neve mellett, mondhatni, hatásosan mutatkozott be új együttesének színeiben.

 

Wenger pontosan jól tudja, milyen veszélyt jelent csapata számára Robin van Persie, és reményei szerint, a holland elleni edzések tapasztalatai segítségével majd sikerül feltartóztatniuk.

 

Van Persie egy olyan remek kvalitással rendelkezik, amellyel a másodperc töredéke alatt átlátja, merre is kell helyezkednie.

 

És bár beszélhetsz, beszélhetsz, és beszélhetsz akármennyit is, a védőknek ugyanúgy át kell látniuk ezen helyzeteket. A sebesség, amellyel átlátja azokat az aprónyi területeket a 16-oson belül, egyszerűen kivételes.

 

A védőink is jól ismerik őt, hiszen az edzéseken már játszottak ellene. A mérkőzésen, az időzítés nagy kérdés lesz, azaz milyen hamar fogják felismerni azokat a helyzeteket, amit ő is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

11 éve
Remélem Santos fejébe beleverte Wenger a héten, hogy a félpályán túl nem mehet át! Talán hatásos lett volna azt mondani neki, hogy rendőrök vannak a túloldalon és akkor sprintelne vissza a kapu elé.
11 éve
Törölt felhasználó
Én a két szélsőjüktől jobban tartok, Valencia, és Young is jó formában van, Rafael felfutásaiban pedig mindig benne van a veszély, nálunk viszont pont a szélek lehetnek problémák.
11 éve
Törölt felhasználó
szerintem nem kell senkinek sem bemutatni ezt a férget... mindenki tisztában van a képességeivel
11 éve
Nahát, sok izgalomról maradsz le az F1-gyel :D
11 éve
Törölt felhasználó
Engem csak egy valami zavar most a meccsel kapcsolatban, hogy egy időben van a Formula 1 időmérőjével. Így sajna le kell maradnom az élő időmérőedzésről. 🧀 Persiet pedig minden bizonnyal az Arsenal szektorból hatalmas fütty koncert fogja övezni minden egyes labdaéritésénél.

Szólj hozzá