Arséne Wenger teljes mértékben arra számít, hogy Robin van Persie remek szezonját a PFA év játékosa címmel fogják megkoronázni.

 

Az év játékosa címért való versengésben a szakértők szerint a Premier Liga ezévi kiírásában 27 találatot szerző Robin van Persie számít éllovasnak, aki tehát nagy valószínűséggel már ezen a hétvégén eme nemes kitüntetés birtokosa lehet.

 

Annak ellenére, hogy van Persie az utóbbi hat mérkőzésen mindössze egy alkalommal szerzett gólt, Wenger biztos benne, hogy a holland nemsokára újból be fogja venni az ellenfelek hálóját, akár már a hétvégén esedékes Chelsea elleni mérkőzésen is.

 

Őszintén szólva arra számítok, hogy ő fogja megkapni az év játékosának járó kitüntetést. Ezzel együtt azt sem tartom kizártnak, hogy újból meg fogja találni góllövő cipőjét, de nem akarok túl nagy nyomást helyezni rá.

 

Túlságosan többet nem is várhatnánk el tőle attól, amit ebben a szezonban mutatott. Az egész szezon során teljes erőbedobással játszott, ez a szombati mérkőzésen sem lesz másképp. 

 

Azért sem szeretném a vállára nehezedő terhet növelni, mivel rajta kívül bármelyik játékosunk képes lehet a gólszerzésre.

 

Amennyiben a helyzetek kialakításával nem lesz problémáink, Robin élni fog az előtte kínálkozó lehetőségekkel.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

12 éve
Törölt felhasználó
On: Nekem még csak most esett le, hogy Dean lesz a játékvezető ma...
12 éve
Törölt felhasználó
Az lenne a szégyen, ha nem ő kapná. Jó formán ennél többet már nem is tudna tenni egy játékos, mint amit Robin letett idén a pályára. (Eddig) 27 gól, 10 gólpassz a legmagasabb szinten - lehet ezt überelni? Aligha.
12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem , hogy tényleg ő kapja meg és nem valami rohadék!! mert akkor az egész bagázs egy rohadt korrupt szar!!!!!!!!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Heh... Mintha úgy működne. Majd odaadják valami tacskónak a Unitedből. Ez már csak így megy. Nem mondanám, hogy tisztesség biznisz a futball.

Szólj hozzá