A spanyol játékos már alig várja, hogy a Manchester United elleni mérkőzésen megmérettethesse magát, de azt is megjegyezte, hogy nagyon keményen kell dolgozniuk, ha három ponttal szeretnének távozni az Old Trafford gyepéről.

 

Úgy vélem, a modern futball kulcsa a labdabirtoklás. Minél többet van nálad a labda, annál inkább irányításod alatt van a meccs is. Az Old Trafford-on majd nekünk kell irányítanunk a meccset, és magunknál  kell tartanunk a labdát.

 

Egy győzelem sokat jelentene az önbizalom szempontjából. Egy ilyen erős csapat legyőzése, a saját pályájukon, erősebbé tenne minket minden téren.

 

Példának okáért ott van a Manchester City elleni mérkőzés, amely egy nehéz csata volt egy erős ellenféllel szemben. Elképesztő minőségű játékot mutattunk be, még a győzelmet is megszerezhettük volna, szóval még a korábbinál is erősebben hagytuk el a pályát aznap.

 

Ezáltal, a három pont mellett, remélhetőleg magabiztosságot is nyerhetünk ezen mérkőzésekből.

 

Cazorla azt is elismerte, hogy a szombati mérkőzést már azóta alig várja, mióta az Arsenalhoz került.

 

Remek párharc lesz, egy remek stadionban, egy remek ellenfél ellen. Zseniális élmény lesz. Brilliáns játékosaik vannak, mint például Robin (van Persie) vagy Rooney, és még sokan mások, akik szintén első osztályúak, szóval nehéz lesz megvernünk őket.

 

De mindegyik játékosunknak volt már lehetősége a világ legjobb csapatai ellen játszaniuk, szóval ez nem lesz újdonság számunkra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

12 éve
Itt az ideje megtörtént megtörni ezt a szép sorozatot.
12 éve
Törölt felhasználó
A győzelemhez minimum 2 gól kell majd. A MU 53 haza mérkőzés óta mindig szerez gólt!
12 éve
Törölt felhasználó
A manchesteri atmoszféra mindig rossz hatással volt a fiatal játékosainkra, most egy sokkal tapasztaltabb csapatot fog kiküldeni Wenger. Egyébként igaza van Cazorlának az irányítást a kezünkbe kell venni, és akkor nem lehet gond. Ha egy játékosra akarom helyezni a hangsúlyt, akkor egyértelműen Arteta játékának minősége dönti el, hogy milyen eredményt érünk el holnap.
12 éve
Nincs igaza Cazorlanak. Azt láthattuk az utóbbi években is, hogy a MU ellen nem megyünk semmire a labdabirtoklással, ha hátul kinyílunk és kapjuk sorra a kontragólokat. Az se jó ötlet, ha teret adunk nekik, mert lehet, hogy ez a Pool ellen bejött, de a MU sokkal veszélyesebb. Szóval halvány lila fingom sincs, hogy hogyan fogunk felállni.
12 éve
Holnap valahogy érzem,hogyha Giroud kezd akkor gólt fog lőni! :)

Szólj hozzá