Arséne Wenger az ArsenalPlayer-nek adott meccselőzetésben úgy fogalmazott: nem fogja tolerálni azokat a kérdéseket, amik Andrey Arshavin hozzállásával kapcsolatosak.

Az orosz játékosnak egyelőre csak epizódszerep jut az Arsenalban annak ellenére, hogy amikor játszik, rendre jól és hasznosan teszi azt. A QPR elleni meccsen a megsérülő Gervinho helyére beálló Arshavin indította el a gólhoz vezető akciót, amikor az orosz játékos remek beívelést adott Giroud-nak.

Arshavin ezen kívül a legutóbbi ligakupa-meccsen, a Coventry ellen brillírozott: kedvenc posztján, irányító középpályásként egy gólt és három gólpasszt is adott.

"Nem fogom tolerálni azokat a kérdéseket, amik Arshavin hozzáállásával kapcsolatosak. Ha gondom lenne a játékos magatartásával, akkor nem beszélnék erről a témáról." - modnta Wenger.

"Andrey minden nap remekül edz és gyakorol, koncentrál és jól akar teljesíteni. Azért akarom ezt nyomatékosítani, mert sokan megkérdőjelezték a teljesítményét és a hasznosságát, de ezek mind alaptalanok."

"Arshavin egy klasszis játékos, egy remek profi - jó hozzáállással. Ez a QPR ellen is megmutatkozott - a leleményessége és az intelligenciája az utolsó labdáknál fantasztikus."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

11 éve
Törölt felhasználó
Elképesztő ez a csapat. Annyira hullámzó a teljesítmény, hogy az szörnyű. Az meg még szörnyűbb, hogy Arshavin nem kap játéklehetőséget, miközben a kezdő kp-ok már olyan fáradtak, hogy járni nem tudnak.
Sajnos nagyon érződik, hogy nincsen RvP és Song idén. Ők alapemberek voltak. Sőt az utolsó alapemberek voltak, mert már mindenki lelépett aki számított.
11 éve
Akkor elkönyvelhetjük,hogy kezdeni fog a MU ellen! :)
11 éve
Ahhoz képest, hogy Wenger még a Coventry elleni meccs után azt nyilatkozta, hogy Arshavin visszajátszotta magát a felnőtt csapatba...
11 éve
Törölt felhasználó
Több játéklehetőséget neki! Egy zseni ez az ember, technikás,kreatív és van esze a focihoz. Csak maradjon motivált!

Szólj hozzá