Andrey Arshavin a hivatalos weboldalán jelentette be, hogy a szezon végéig visszatér korábbi csapatához, a Zenithez.

Az Arsenal és a Zenit az egész nap folyamán tárgyalásban álltak egymással; végül az orosz csapat belement Wengerék kérésébe, s 1 millió eurót ajánlottak a kölcsönszerződésért.

Arshavin az alábbi üzenetet írta ki a saját weboldalán:

Átigazoltam a Zenithez, kölcsönben, a 29-es mezszámban fogok játszani. Részletek holnap.

FRISSÍTÉS:

Az Arsenal hivatalosan is megerősítette, hogy Arshavin a Zenithez igazol kölcsönben a szezon végéig.

KORÁBBAN ÍRTUK:

A Young Guns és a Sky Sports értesülései szerint megállapodott egymással az Arsenal és a Zenit Andrey Arshavin kölcsönbevételéről, ennek értelmében az orosz játékos a szezon végéig visszatér egykori csapatához.

Bár Arséne Wenger hevesen cáfolta a pletykákat, hogy elengedné Arshavint a szezon végéig, ám a hírek szerint az elmúlt pár órában jelentősen megváltozott a szituáció.

A Zenit már a héten ajánlatot tett az Arsenalnak Arshavinért, ám nem fizetett volna a kölcsönért - csak a játékos bérét állták volna. Ez a helyzet ugyanakkor megváltozott, az orosz csapat egy millió angol fontos is fizetne a támadó kölcsönbevételéért.

A játékos így a júniusi Európa-bajnokság előtt rendszeresen játéklehetőséghez jutna egykori csapatánál, míg az Arsenalnál megnyílhatna az út Yossi Benayoun előtt, aki - Arshavinhoz hasonlóan - remekül teljesített a tartalékcsapatban a keddi, Norwich elleni meccsen.

A hírek szerint tehát a Zenit és az Arsenal megállapodott, most már csak a hivatalos papírmunkákon dolgoznak a felek, hogy időben le tudják adni a dokumentumokat az orosz átigazolási piac zárása előtt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (58)

12 éve
Törölt felhasználó
Ebben egyet értünk, de nem lehet mindent másra fogni. A csapat gyengén játszott. Reméljük, holnap szebben süt a Nap ránk
Jó szurkolást!
12 éve
Törölt felhasználó
Kérlek ne hasonlítsuk már össze a Milant a Haladással. A Haladást az u18 is megverné.
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Nem erről írtam. Valóban nem mindig volt jó, csak annyi a bajom, hogy nem kell így beszélni emberekről, akik megtettek mindent a klubért, és áttételesen értünk. hogy jól szórakozzunk.Én tisztelem őket, mint ahogy ők is alázattal mennek ki a pályára az Arsenalért és a szurkolókért.
EriCesc! 2x voltam Szobathelyen, amikor az Arsenal játszott a Haladással. Az első meccs 1-1 volt, a másodiknák fellocsolták a pályát , a mi játékosaink, főleg Eboue sokszor segger estek. Az eredmény? 5:0 ide.
Minek szélsőzünk? Ez egy régi angol hülyeség.
Üdv
12 éve
Törölt felhasználó
eriCesc: én is pont ezen gondolkodtam,ahogy néztem az 1. félidőt.De ezt sztem tudja mindenki és mivel edzettünk a pályán,ezért Wenger is tudta...Nem értem miért nem mondta azt Wenger:"h na basszátok meg ha ti nem engedtek minket játszani akk mi se titeket,ezért 10 emberrel bevesszük magunkat a 16-osunkba!!!" sztem így kellett volna csinálni!!Lehet kaptunk volna így is,de rombolni mindig könnyebb mint építkezni és azért-1ről -2ről azért kényelmesebb helyzetben várhattukvolna őket.Így csak a tisztes helytállás maradt...nagyon sajnálatos :-S
12 éve
Törölt felhasználó
dalex! Mi szurkolók vagyunk az a dolgunk, hogy kritizáljuk őket. Nekünk az az érdekünk, hogy a csapat minél jobb legyen. Ha ehhez az kell, hogy Arshavin elmenjen innen, akkor oké. Viszont tény hogy az elmúlt 2 szezonban 1-2 jó villanáson kívül csak a fizetését vette fel, akkor ez kell és ez itt kevés.

Szólj hozzá