Jack Wilshere boldogan és elégedetten nyilatkozott a visszatérő meccsét követően - a 20 éves középpályás 14 hónapnyi távollét után a QPR elleni mérkőzésen 70 percet játszhatott az Arsenalban.

Bár még Arséne Wenger szerint Wilshere mindössze 80%-ig meccs fitt, sok szurkoló úgy gondolja, hogy még így is az angol középpályás volt a QPR elleni mérkőzés legjobbja. A fiatal tehetségre mindazonáltal nagy szükség volt, hiszen a Norwich és a Schalke elleni meccseken szenvedő Arsenalnak jót tett a kreatív középpályás jelenléte a pályán.

Egyszerűen remek érzés volt visszatérni, s 70 percet kapni az Emirates közönsége előtt. Végig mosolyogva játszottam a meccs alatt.

- mondta Wilshere a lefújást követően.

Hosszú utazás volt ez eddig, de végre visszatértem. Az Arsenal-szurkolók végig nagyszerűek voltak hozzám, remélem, ez a jövőben is így lesz.
Ami a játékomat illeti: ilyen a stílusom, ezt soha nem veszíthetem el. Ez az, ami eddig hozott, hogy az Arsenal felnőtt csapatában játszhatok. Ugyanakkor nagyon keményen edzek azon, hogy visszatérjek arra a szintre, ahol eddig voltam.

Wilshere utolsó és a QPR elleni mérkőzése óta sok minden történt, ám az angol játékos az azóta az Arsenalhoz igazoló játékosokkal is elégedett.

Amikor legutóbb játszottam még Nasri és Fabregas voltak körülöttem, most pedig Arteta és Cazorla játszottak velem, akik szintén nagyszerű játékosok. Olyan ez, mintha új csapat lennék, én pedig mint egy új játékos.
A menedzser csak a meccs délelőttjén közölte, hogy a kezdőben számít rám. De egyet kellett értenem a cserével, mert 60 perc után igencsak elfogytam fizikálisan. Jobb volt, hogy Theo állt be a bal oldalra frissen, s ez taktikailag is megteremtette a győztes gólunkat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá