A fiatal walesi játékosunk nagyon örül, hogy Jack Wilshere végre teljeskörű edzésmunkát végezhet, és alig várja, hogy újra együtt játszhasson vele.

 

A tehetséges duónak még nem sok lehetősége volt egymás oldalán játszaniuk, legfőképp mindkettejük által elszenvedett hosszú távú sérülések gyanánt.

 

Azonban 14 hónapnyi kihagyást követően Wilshere már nagyon közel áll ahhoz, hogy ismét visszatérhessen az első számú csapatba, amely tényt Ramsey is örömmel fogadott.

 

Hosszú ideig nem volt bevethető, jómagam is hasonló szituáción vagyok túl. Örülök, hogy végre visszatérhetett. Nincs is annál rosszabb, ha valaki ilyen hosszú időszakon keresztül nem játszhat.

 

Nem igazán volt alkalmunk együtt játszanunk. Kölcsönbe ment, én megsérültem, majd ő is megsérült.

 

Tehetséges játékos, méghozzá olyan, akivel bárki szívesen játszana együtt. Én is így vagyok ezzel. Remélhetőleg mihamarabb alkalmam lesz rá.

 

Egy kicsit még várnia kell a középpályásnak, mivel Arséne Wenger elővigyázatosságból nem játszatná a szerdán esedékes Schalke elleni mérkőzésen. 

 

Hétfőn 90 percet játszott, ahogy Sagna, és Frimpong is. Majd meglátjuk, hogyan regenerálódnak.

 

Egy kicsit problémás a helyzet, mert meccsekre van szüksége, de túl veszélyes lenne 48 óra után újra játszatni, vagy akár a padra is ültetni egy olyan játékost, aki ilyen sokat hagyott ki.

 

Zárta szavait Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

12 éve
Törölt felhasználó
Remélem nem jár úgy, mint Ramsey, bár szerintem a sérülés után túl nagy feladatot kapott a walesi.

Szólj hozzá