A meccs szar volt.

Arsenal-Schalke 0:2

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (246)

12 éve
Törölt felhasználó
Nem láttam a meccset, de akkor sajnos szerencse is, hogy nem..............Kezdem én is azt hinni, hogy lehet hogy Wenger nélkül többre juttnánk.......8-9 éve még az Arsenal játéka volt olyan amiről beszéltek, hogy milyen szép gyors modern stb....és ahogy Nasri....lehet, hogy a szezon végén majd RvP is mutogat, hogy igen ezért a serlegért serlegekért igazoltam Manchesterbe....Wengernek is le kell vonnia a tanúlságot.....ez a neveljunk fel illetve ki tehetségeket adjunk időt még még még oldjuk meg házon belül, ha valaki eligazol stb stb... már egyre kevesebb és kevesebb sikert hoz......Hűűűű az Arsenal mint vállalkozás még mindig sikeres........ez jóóóóó nagyon is....de ezt most mint szurkoló én is leszarom........GO GUNNERS!!!!!!!!!!!!!
12 éve
Wenger szerint a csapat 60-80 %-ának sajátnevelésűnek a többinek meg klasszisnak kell lennie, igen, de ettől még fényévekre vagyunk!
12 éve
Törölt felhasználó
Hozzunk angol játékosokat? Kit és milyen áron? Amikor ilyen Rodwell-ért 15 milliót kérnek? Nekünk meg ennyiből van egy Santi Cazorlánk. Nem éri meg angol játékosokat venni, csak esetleg kinevelni őket vagy nagyon fiatalon megvenni. Egyébként én is szívesebben látnék angol játékosokat a keretben, de szerintem nem lehet panaszunk azért most sem. Chambo, Walcott, Gibbs, Jenkinson, Ramsey, Wilshere. (jó Ramsey az walesi, Jenkinson meg félig finn, de akkor is idesoroltam őket)
12 éve
Ticonderoga!
Olyan szempontból jogos amit írsz hogy arsenal drukkerek vagyunk ne fikázunk szarrá a csapatunkat, de az összes arsenal drukkerben ebben az elmúlt 7 évben ennyi keserűség és csalódottság gyűlt össze hogy már azt elmondani nem lehet! Teljesen igazad van hogy BL-be vagyunk meg jó eredmény a bajnokságba a 3.-4. hely mert nagyon erős a bajnokság, de nincs olyan év amikor ne adnánk el a legjobbjainkat...és már ideje lenni nyerni valamit, vagy legalább a végsőkig küzdeni egy trófeáért.
Nem megoldás mindenkit elküldeni! Ott kezdődik az egész hogy végy egy jó kapust!!!!!!!!! a védelmünk szeintem nagyon jó! középpályánk sokx ötlettelen ezen Jack segíthet. *CeSc*-nek annyiban van igaza hogy arteta az előrejátékot lassítja és igen sokx alibizik, de védekezésben nagyon jó. Csatársorrol ne beszéljünk mert az jelen pillanatba NINCS az Arsenalba:(
Télen biztos lessz változás egy két új arc és reméljük hogy a Liga kupa vagy az FA kupa meglehet



12 éve
Hát ezt is megéltem, hogy most már mindenki megakarja tartani Walcott-ot :D . Fontos is lenne megtartani, a jelenlegi keretben a legjobb támadó játékos. Makacs Wenger meg igazán berakhatná középre annyit ő is csinálni, mint Gervinho és Giroud.
Az öregnek ideje lenne már bíznia a fiatalokban, mert arra ők is képesek, mint a kezdő keretből jó pár ember. :-/

Szólj hozzá