Arsene Wenger elismerte, hogy aggódik Theo Walcott miatt, aki még mindig nem hosszabbította meg szerződését a klubbal.

A 23 éves játékos jelenlegi kontraktusa az idény végén lejár, így Walcott akár már a télen is távozhat az ágyúsoktól, feltéve, ha a vezetőség pénzt akar látni érte.

Az angol támadó a Southampton elleni mérkőzésen vegyes fogadtatásban részesült. Wenger megérti a szurkolók aggodalmát, de a gall mester továbbra is bízik benne, hogy sikerül megegyezniük a fiatal angol szélsővel.

Természetesen aggódunk.

- árulta el Wenger

Szeretnénk, ha a játékosainkat támogatnák a szurkolók, bármilyen szituációban is vannak a szerződésüket illetően. Jelen pillanatban nem engedhetjük meg, hogy a jelenlegi helyzet hatással legyen ránk.
Továbbra is róbálkozni fogunk, és reménykedünk, hogy Theo hosszabbítani fog. Sokkal rosszabb helyzetben lennénk, ha mindez áprilisban történik meg. Walcott elmondása szerint maradni akar a klubnál, és elkötelezett a csapat iránt, ami nagyon fontos.
Theo még csak 23, de sok mindenen keresztülment már karrierje során. Sok pozitív és negatív dolog is érte pályafutása során. Bízom benne, hogy marad. Ez az egyetlen doolog amit most tehetünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

12 éve
Törölt felhasználó
Télen biztos nem fogjuk eladni. Akkor már 5 milliót sem kapnánk érte.
12 éve
Ebből az lesz, hogy télen elmegy. Ebben a szezonban szinte mindig csere volt ( ma is), ez nem sok bizakodásra ad okot...
12 éve
Az ő érdeke, hogy maradjon, nem Wengeré.
12 éve
Törölt felhasználó
Én bízom Theo maradásában. Nem kellene megint boszorkány üldözést csinálni, hogy már előre kiutáljuk az adott játékost... Szerintem is maradni akar a srác, de vannak érdekellentétek, ami a szerződését illeti. Ha menni akarna, akkor nem tárgyalna, azt mondaná, mint van Persie, "nem írok alá" - aztán kocc. De itt más a helyzet. Amíg nem tudjuk a pontos részleteket, addig ne ítélkezzünk. Maradnia kell.
12 éve
Erről nincs szó, hogy nem hosszabbít, egyelőre csak nem tudnak megegyezni. Az tény, hogy 90-100 ezer fontot nem ér.

Szólj hozzá