Arséne Wenger a csütörtöki hivatalos sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy túl korai még a jövőjéről beszélni.

A napokban Ivan Gazidis, az Arsenal vezérigazgatója egy nyilatkozatában jelezte, a klubvezetés szeretné mihamarabb új szerződéssel lekötni Wengert annak ellenére, hogy a franciának még 2014-ig szól a jelenlegi kontraktusa.

Wenger azonban egyelőre nem kíván a hosszú távú jövőjével foglalkozni.

"Még két évem van hátra a jelenlegi szerződésemből. Ami most jelenleg a legfontosabb, az a szombati Southampton elleni meccsünk."

"Úgy vélem, a múltban már többször is megmutattam a klub felé irányuló elkötelezettségemet. Az Arsenal embere vagyok, s ezt mindig is kinyilvánítottam. Nekem is el kell gondolkoznom, hogy jól végzem-e a munkámat, vagy sem. Ha pedig nem végzem jól, akkor meg kell fontolnom a jövőmet is."

"Elég hosszú ideje vagyok a klubnál, bízom azokban az emberekben, akikkel együtt dolgozom. De a saját teljesítményemet is értékelnem kell, majd döntést kell hoznom - de jelenleg még nem tartunk itt. Két év hosszú ebben a munkában. Ameddig csak tudom, jól akarom végezni a munkámat, aztán majd jön a többi."

"Jelenleg nem vagyok olyan hangulatban, hogy a hosszú távú jövőmmel foglalkozzak. Jól akarunk teljesíteni ebben a szezonban - jelenleg ez minden."

Miután Wenger a következő hónapban ünnepli a 63. születésnapját, az újságírók megkérdezték, hogy mennyi ideig lehet bírni ezen a szinten egy élcsapat irányítását.

"Nem tudom. Figyelembe kell venni a kort, és hogy mennyi strapával, elkötelezettséggel jár ez a szakma. Aztán remélem, képes leszek a kellő intelligenciával megítélni a teljesítményemet. De egyelőre a napi rutint akarom a maximálisan elvégezni."

Az Arsenal három bajnoki címet nyert Wenger regnálása óta, de a francia úgy gondolja, hogy ez a szezon emlékezetes lehet majd a csapat szurkolóinak.

"Ez egy különleges szezon lehet majd a szurkolóknak, mert megvan a potenciál a csapatban. Az a legfontosabb azonban, hogy hozzuk az elvárásokat. Jó a hozzáállásunk és jó a csapatszellemünk. Jelenleg csak erre az idényre koncentrálok."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Törölt felhasználó
Hello mindenki ! tudnátok nekem segíteni abban, hogy honnan lehet egész meccseket letölteni, és mennyivel a mérkőzés után rakják fel az oldalra? Sajnos nem tudom nézni a meccset szombaton, de letölteném egészben és végig izgulnám úgy hogy nem tudom az eredményt! Köszi a válaszokat!
12 éve
Törölt felhasználó
sosimaster!
Hatalmas hozzá szólás... Főleg Song..:D:D:D
12 éve
Törölt felhasználó
Megy Vilanova helyére...
Jönnek a nyilatkozatok:
Fabregas: "Szeretnék megint Wenger kezei alatt játszani."
Thiago: "Wenger kezei alatt igazi klasszissá válhatok!"
Xavi: "Arséne Wenger az alkalmas ember a Barcelona kispadjára."
Song: "Unbububububu..."
David Villa: "A barkóm mindig is felnézett Wengerre."

:D :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
:D :D Beszarás. Ha ezt nem Wenger nyilatkozta volna, akkor már tudnám, hogy az illető vagy a Cityben, vagy a Barcelonában köt ki :D :D

Szólj hozzá