Santi Cazorla elégedetten nyilatkozott az eddigi arsenalos karrierjéről.

A 27 éves spanyol klasszis júliusban csatlakozott az Arsenalhoz a Malaga együttesétől, azóta pedig a teljesítménye szárnyal a pályán, a szurkolók pedig érthetően örülnek a játékos jelenlétének.

"Az Arsenal rengeteg pénzt fizetett ki értem, de ott játszatnak, ahol a leginkább érzem a játékot." - mondta Cazorla az egyik spanyol lapnak.

"Imádom a csapat stílusát. Wenger labdabiztos filozófiát akar a klubjánál látni, és én magam is jól érzem magam így. Árnyékékként játszok a főcsatár mögött, ez egy olyan pozíció, amit kimondottan kedvelek."

"Mindössze annyit mondott Wenger, hogy könnyedén játsszak, mert abban a pozícióban fogok szerepelni, amiben a leginkább hasznára válok a csapatnak. Már az első barátságos meccsen árnyékékként játszhattam, teljes taktikai szabadsággal."

"Továbbá nagyszerű lesz, ha felépül Rosicky és Wilshere is, mert velük még inkább nálunk lesz a labda."

Cazorla azt is elárulta, melyik csapattársának köszönhet a legtöbbet.

"Arteta rengeteget segített, sokat beszélgettünk az angol fociról, ő mondta, hogy itt gyorsabb és kevésbé taktikusabb a stílus, mint Spanyolországban. Mikel segítségével már a kezdetektől fogva átláttam az angol játékot, s hogy mennyire fontos a gyors támadás."

"Azt tudom, hogy Wenger védekezőbb szerepkörben képzeli el Artetát, de ő ott is megállja a helyét. Nagyszerű egyensúlyt ad a csapatnak, azonnal vissza tudja szerezni a labdát. Remek játékosról van szó."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Törölt felhasználó
Az a helyzet, hogy idén rá kellene startolni a Liga Kupára vagy az F.A-ra. A bajnokság-ra is rá kellene persze. De arra még nem sok esély van a védelmünk kezd jó lenni sőt... de a támadó szekciónk-nak jobban kell összpontoitani ha bajnokok akarunk lenni. :coolsmile:
12 éve
Törölt felhasználó
Hello mindenki ! tudnátok nekem segíteni abban, hogy honnan lehet egész meccseket letölteni, és mennyivel a mérkőzés után rakják fel az oldalra? Sajnos nem tudom nézni a meccset szombaton, de letölteném egészben és végig izgulnám úgy hogy nem tudom az eredményt! Köszi a válaszokat!
12 éve
Törölt felhasználó
12 éve
Törölt felhasználó
Arta ez egyik legjobb igazolása volt Wengusnak!!! háttérben van , de rengeteget dolgozik a csapatért le a kalappal...

Szólj hozzá