Arsene Wenger még mindig hisz Nicklas Bendtner képességeiben. A 'professzor' úgy gondolja, hogy a dán csatárnak még lehet jövője az Arsenalban.

Bendtner eddigi pályafutása során kevés játéklehetőséget kapott Arsene Wenger gárdájában. A dán támadó az elmúlt évet a Sunderland együttesénél töltötte, idén pedig a Juventushoz szerződött.

Wenger szerint Bendtnernek van jövője a klubnál, és nem feltétlenül kell eligazolnia végleg az Emirates stadionból.

Nagyon jó szezonja lehet Olaszországban.

- mondta a francia szakember

Számomra egy TOP játékos, de voltak nehézségei nálunk. Nem szabad egy ilyen játékos értékét kétségbe vonni. Még mindig hiszünk benne, ezért is adtuk kölcsön a Juventusnak. Úgy gondolom, megtudja szűntetni a velünk kapcsolatos problémáit és bizonyítani fog. Még mindig hiszünk benne.

A Juventus az idei nyáron Robin van Persiet is szerették volna leigazolni, de a torinóiak ajánlatát visszautasította az Arsenal. Wenger erre is kitért.

A Juventus nem gondolhatja komolyan azt, hogy 70 millióért adja el a játékosait és ennek az összegnek a tizedéért vásárol újakat. Ez túlságosan egyszerű, bár nem lehetetlen a mai világban.
Van Persie szerződése ugyan 2013-ig szólt, de úgy döntöttük, hogy eladjuk a Manchester Unitednek, mivel remek ajánlatot küldtek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

12 éve
Törölt felhasználó
valamelyik sarki kocsmában csinálhat magából nagy nevet igen....
12 éve
Nem kell aggódni? Ezzel elmondta saját magáról, hogy mekkora CUNT! Most még nem aggódunk csak majd ha 2 év múlva alapember lesz és szó nélkül lép le a Citybe akkor az már szúrná az emberek szemét!
Annyi a teendő, hogy nem kell beépíteni a csapatba, legyen szépen csak csere, mutassa meg a TEHETSÉGÉT (amit nem akar elpazarolni) szépen a kupákban (FA, Capital One) és húzzon innen jövő nyáron! Hozni kell helyette mást vagy Frimpongot beépíteni a csapatba!
12 éve
Nem kell aggódni, remélem Coq sem teszi azt. Akinek Wenger 30-en aluli mezszámot ad, azzal számol. Még csak három meccs telt el, Coq-ra biztosan szükségünk lesz, Wilshere és Diaby sem fogja végigjátszani az egész idényt.
12 éve
Jó lesz neki majd a Wigan! Ott meg majd fejlődhet ahogy akar! Én Wenger helyében leküldeném a tarcsiba, ha Frimpongék felépülnek, de azzal meg az a baj, hogy akkor nagyobb pénz nem igazán kapnánk érte!

Coquelin kis mondókája úgy látszik ötletet adott Fellaininek is aki szintén kijelentette, hogy távozni szeretne vagy Januárban vagy jövő nyáron!
Egyébként Joveticet is el fogják engedni Firenzéből.
De jó, hogy megint erősödni fognak a riválisaink!

Velünk kapcsolatban pedig egy Llorente 10 misi + Miquel kölcsönről pletykálnak. Viccesek az újságírók/pletykalapok. Miquelt például gyorsan el kéne innen küldeni és nem kölcsönbe a két katalány ifi barátjával együtt.

Még egy kis hír Yanga-MBiwa azt mondta, hogy volt ajánlata Wengertől, de visszautasította, mert a Milanban akar játszani. Úgyhogy őt is elfelejthetjük!
Bocsi a sok pletykáért!
12 éve
Még csak 21 éves, nem tudom miért ilyen türelmetlen. A kupameccseken úgy is játszani fog, Diaby meg nem fog tudni végigjátszani egy szezont. Ha elmegy, csak gratulálni tudok neki. Arsenal szintű csapatoknak nem nagyon fog kelleni, majd max. elviszi valami Championship csapat...

Szólj hozzá