Bacary Sagna az egyik francia internetes oldalnak elárulta, hogy tervei szerint három-négy héten belül már a pályára is visszatérhet a súlyos sérülését követően.

Sagna még májusban, az előző szezon utolsóelőtti meccsén, a Norwich elleni meccs szenvedett lábtörést, ami miatt ugrott a játékos Európa-bajnoksági szereplése is. Az előzetesek szerint a francia az új szezont már a pályán kezdhette volna, ám a rehabilitáció elhúzódása miatt Sagnának továbbra is várnia kell. Kérdés, mennyit.

"Jelenleg is Londonban tartózkodom, és remélhetőleg mihamarabb visszatérhetek." - mondta Sagna a beInsports francia oldalnak.

"Minden remekül halad. Másfél hónapja kezdhettem el a könnyített edzéseket a fizioterapeutával, és éppen egy hete térhettem vissza a labdás tréningekre. Szóval terveim szerint három-négy heten belül már játszhatok is majd."

"A sérülésem után közvetlenül az volt a tervem, hogy az új szezont már a pályán kezdem majd meg, ám a lábtörésem súlyossága miatt ez a terv hamar füstbe ment. A BL-sorsolásakor úgy véltem, hogy a Montpellier elleni meccsen már vállalhatom majd a játékot, de ez sem fog menni. Megpróbálok a lehető legoptimistább lenni, de egyúttal nem is akarom siettetni a dolgokat. Az elmúlt hónapokban két súlyos sérülésem is volt, ami igen komoly."

A francia válogatott játékos az elmúlt hónapjairól is beszélt.

"Muszáj volt egy kicsit visszavonulnom a klubtól, emiatt elmentem Katarba, s ott végeztem a rehabilitációmat. Mindamellett, hogy nagyszerű edzőlétesítméneik vannak, sikerült elvonatkoztatnom és kikapcsolódnom egy kicsit. Persze, az Eb-t és az átigazolási szezont figyelemmel követtem."

"Az valahogy várható volt, hogy van Persie menni fog, de Song távozása is legalább meg fogja rázni a csapatot, mivel mindketten kulcsjátékosai voltak a keretnek az előző idényben."

Sagna két válogatott, s most már klubtársáról, Diabyról és Giroudról is kitért.

"Abou fitt és végre bebizonyíthatja, hogy milyen jó játékosról is van szó. Mindig is mondtam, hogy ő az egyik legjobb játékos, akit valaha is láttam, és még csak a szezon elején járunk. Úgy gondolom, hogy hamarosan a gólokat és a gólpasszokat is látjuk majd tőle."

"Ami Olivier-t illeti: nem gondolom, hogy kételkedik magában. Természetesen nehéz lesz van Persie-t, az előző szezon gólkirályát helyettesíteni, de előbb-utóbb oda fog érni a kívánt szintre. De bele kell szoknia az angol ligába, itt minden teljesen más, mint a Ligue 1-ben. Csak rajta áll, hogy meddig jut el, de nagyon szorgalmas játékosról van szó, jó az angolja, s folyamatosan kérdez. Jól akarja magát érezni a klubnál, mindenki szívesen fogadta őt, szóval minden rendben lesz."

Sagna sérülése azt is eredményezte, hogy ha átmenetileg is, de elveszítette az állandó kezdőbeli helyét a válogatottban a Lille játékosával, Debuchy-val szemben. Az Arsenal védője azonban nem aggódik.

"Igen, tervben van a francia válogatott is, de most az a legfontosabb, hogy felépüljek, s hogy rendszeresen játszhassak az Arsenalban is. Ezt kell tennem ahhoz, hogy ismét behívjanak a francia keretbe - ez persze nem lesz könnyű. Úgy gondolom, hogy Debuchy-vel egy egészséges rivalizálás lesz a kezdőbe jutásért. Teljesen megérdemli ő is a játékot, mert az elmúlt pár évben egyenletesen teljesít, s jelenleg ő a legjobb francia jobb hátvéd. Ugyanakkor én is a helyére pályázom, s üdvözlöm a versengést a posztért."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

12 éve
Rooney meg fiatal korában 40 éveseket dugott!
Andesron meg kecskéket, de ez nem biztos lehet, hogy tehén volt!

sosimaster! a Muban már csak ilyen gyökerek játszanak mint, van Persie, Kagawa meg Rooney és még lehetne sorolni!
12 éve
Törölt felhasználó
állítólag chamakh egyik londoni este alatt 26 nőt dugott meg. ezt nézve érthető hogy miért nem játszik sose:DDD
12 éve
Törölt felhasználó
Ha Robinnak már huszonévesen fityeg a szerszám, akkor tényleg Van Pussy :D Wenger meg adjon brómtablettát a delikvenseknek, ha ez a probléma.

Kagawa meg egy büdös barom, ha összejött egy pornósk*rvával :D
12 éve
Jorhiff! Ja, ezt én is olvastam!
Hát akkor van Persie lazán végig dugta az első 6,5 évét! Lehet, hogy mostanra egy kicsit petyhüdt lett a brokesz az asszonyának ezért nem sérült meg, ki tudja?
Lehet, hogy Diaby is egy picit visszavett mert most még nem sérült meg!

Akkor Kagawára is rá fog járni a rúd mert az ő nője egy japán pornósztár!
12 éve
Törölt felhasználó
milyen orgiák lehetnek itt?? a napoli játékosai állítólag azért nem sérülnek meg soha mert a mérkőzések előtti napokban nem szexelhetnek. érdekes...

Szólj hozzá