web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Wenger elégedett a győzelemmel

  • Wenger elégedett a győzelemmel

    Elégedett csapata teljesítményével a francia menedzserArséne Wenger elégedetten nyilatkozott a Liverpool elleni meccs lefújását követően a sajtónak, ami nem csoda, hiszen az Arsenal éppen az Anfield Roadon szerezte meg az első győzelmét az új szezonban.

A Liverpool nem bizonyult könnyű ellenfélnek, ám a két nyári szerzemény Podolski és Cazorla góljainak köszönhetően begyűjtötte a három pontot az Arsenal. Miután pedig három meccs óta nem kapott gólt az Arsenal, a védelem is jól tette a dolgát, így érthető, hogy Wenger is boldog volt.

"Összességében elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel, támadásilag és védekezésileg egyaránt. Már az első két bajnokinkon is láthatták a csapatban rejlő potenciált, de akkor még egy kis szikra hiányzott. Jó teljesítménnyel zártuk a meccset, de még mindig van potenciál és energia a csapatban, ami nem rossz, hiszen mindig van min dolgozni." - mondta Wenger.

"Azt már a kezdetektől fogva tudtuk, hogy Cazorlának nem kellenek majd hónapok, hogy beilleszkedjen, s Podolski is halálos, ha helyzetbe kerül. Nagyszerű volt a összjáték, elégedett vagyok az új igazolásokkal. Már csak Giroud-nak kell a gól, de ha nyerünk, előbb-utóbb az is jönni fog."

"Az is remek, hogy sikerült ismét kapott gól nélkül lehozni a meccsünket. Minél hosszabb ideig tart ez a sorozat, annál inkább akarnak a védők jól teljesíteni, hogy a lehető legtovább kihúzzuk. A futballban mindig előnyös dolog szerénynek maradni. A Stoke ellen és ma a harmadik számú kapusunk védett, de még így sem kaptunk gólt."

Abou Diaby a meccs egyik legjobbja volt, a francia középpályás jobbnál jobb labdákat adott a társainak és a védekezésben is nagyon kivette a részét. Wenger így vélekedik Diabyról és a középpályán lévő opcióiról.

"Jól látható, milyen fontos játékosa is ő a csapatunknak, ami azért van, mert egy nagyszerű középpályás. Minden képessége megvan, aminek meg kell lennie. Egy évig sérült volt, de jól sikerült az előszezonja, három naponta játszhatott egy-egy félidőnyi meccset - szóval jó formában van. Még mindig van benne, de amit ma mutatott, az meggyőző volt."

"Igen, aggódtam miatta a nehézkesebb időkben, de mindig támogattam, mert Abou nem pusztán egy remek játékos, de egy nagyszerű ember is. Reméljük, túléli majd a válogatott meccsek jelentette szünetet, mert négy napon belül két mérkőzése is lesz. Remélhetőleg jó formában fog visszatérni."

"Ami a középpályát illeti: itt játszik Arteta, Diaby, Cazorla, Wilshere, Ramsey, Coquelin és Rosicky is - szóval lesz vetélkedés a helyekért, és mindannyian klasszis játékosok."

Wenger csapata áprilisban játszhatott legutoljára az Anfielden, akkor 2-1-re sikerült nyernie az Arsenalnak. A francia azonban nem akart jóslásokba bocsátkozni, miszerint a jelenlegi csapat jobb-e, mint amilyen a tavalyi volt.

"Nehéz lenne különbséget tenni a két csapat között. Ma nyugodtan játszottunk, domináltunk a középpályán, stabilan küzdöttünk. Kijár a dicséret a Liverpoolnak is, a City dolgát nagyon megnehezítették itt egy hete. Nem tudom, hogy jobbak vagyunk-e, mint tavaly. Bizakodó vagyok, hiszen a potenciál megvan a csapatban, innentől kezdve rajtunk áll, hogy mennyit fejlődünk. Még rengeteg mindenben kell javítanunk."Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(37)

ronin

Na, tessék! Kiborítottuk a bilit a Poolnál: „Sosem visszük olyan veszélyes helyzetbe a klubot, mint amilyenben megérkezésünkkor találtuk. Ez a klub egyszerűen nem halmozhat fel akkora adósságállományt, amely a létezését is kétségbe vonja. Még mindig az előző vezetőség hibáit javítgatjuk, és ez nem történhet meg egyik napról a másikra. Ráadásul a saját hibáinkkal is nehezítettük a dolgunkat, de tanultunk ebből a kemény leckéből, és a klub helyzete jobb, mint amikor átvettük.” - mondja a többségi tulajdonos, mert a szurkolók hőzöngenek. Ergo: Wenger szigorú gazdaságpolitikájában azért csak van valami.... Kár, hogy nem vállaltuk be, hogy RvP-n bebukjuk azt a 30-ast! Bezzeg most Theonál vállaljuk a kockázatot a felére confused rolleyes

Sep 04. 09:18

Athlon

The Ox! Legyen így! wink

Sep 03. 13:07

Athlon

Én Aubaemyangot favorizálom.

Sep 03. 11:55

ronin

Minden esetre, Wenger a télen meglephetne minket mondjuk, Afrikából egy P. D. Cissé-szerű ösztönös zseni "kitúrásával".... Úgy kemény 8 millióért :p

Sep 03. 11:31

FanofArsenal

Nem láttam a mérkőzést ,sajnos megint dolgoztam ,de anyu elküldte az eredményt sms-ben és nagyon feldobta a napom.Az összefoglalót megnéztem ,szép és pontos passzok ,kiegyensúlyozott játék jellemezte a teljesítményünket.A következő ellenfél nem jelenthet gondot számukra és ilyenkor sokszor az ember már automatikusan 3 ponttal számol.Ez viszont nem a LA Liga és itt bármi megtörténhet.Egyet tudok ,hogy azt a meccset már látni fogom.továbbra is így tovább ,mert a védelem kiváló.Giroudnak meg drukkolok nagyon!!! Arsenal Till I Die

Sep 03. 10:28

nyugijani

idén nem lessz meccs embere szavazás?

Sep 03. 07:15

fecc04

Most sikerült befejeznem a meccset... Nem akarom hosszúra nyújtani, de röviden: SZERVEZETTSÉG. Ezt láttam ma a csapaton, a védelmet már dicsértük az első két meccs után is, de mindenki hangsúlyozta, hogy még nem volt kellő nyomás alatt... Ma megvolt a nyomás, és a csapat állta a sarat, de nem csak a védelmet illeti magasztalás, hanem a remekül visszazáró középpályás sort is. Nincs mit részletezni, mert mindenki jó volt, sőt néhányan különösen kiemelkedőek... Diaby, Arteta, Vermaelen, Cazorla, Podolski, Gibbs... Mannone ezt is behúzta, hihetetlen! Ezzel a meccsel megindulhat a szekér, kellett nagyon ez a győzelem, egy ilyen nehéz meccsen, egy ilyen komoly ellenfél ellen, mint a hazai Pool. Bravó!

Giroud-hoz annyit, hogy 1 gólra van attól, hogy átszakadjon a gát! Podolski és Santi már "letudta". (:

Sep 02. 23:57

Aron21

Egy kicsit énis kezdek félni, hogy mi lesz Giroud-val, de azért bízom benne nagyon. Tényleg csak az önbizalmát kell vissza szereznie, mert hihetetlen érzékkel kerül helyzetbe. Egy gól és utána rettegni fognak a védők, én úgy érzem, persze benne van a pakliban az is, hogy mellé nyúltunk.

Sep 02. 23:32

Athlon

Na itt azért már Koscielnyt is pöndöríteni akarták kifelé a klubtól három meccset követően 2010-ben! Giroud a Liverpool legjobb védőivel kellett, hogy felvegye a versenyt Agger és Skrtel ellen, és nem Carragherek játszottak. Legyünk türelmesebbek vele - remélem, hogy a francia válogatottban már lesz gólja, kellene neki egy kis öröm, ne legyen túl frusztrált. Ebben a kreatív Arsenalban (ami kreatívabb mint a tavalyi, és még van a tarsolyban) idő kérdése, hogy mikor indul be a Giroud-henger.

Sep 02. 23:23

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook