Arséne Wenger úgy gondolja, hogy a szeptemberi egy sorsdöntő hónap lehet az Arsenal számára, miután a bajnokságban három rangadót is játszik a csapata: előbb a Liverpool ellen az Anfielden, majd a szezon közepén a Manchester Cityvel az Etihard stadionban, később pedig az utolsó napokban a Chelsea-t látják vendégül.

Mindeközben az Arsenal számára is megkezdődnek a kupaszereplések: elindul a Bajnokok Ligája csoportköre, szeptemberben már a tavalyi francia bajnok Montpellier otthonába látogatnak az Ágyúsok, míg a Ligakupa harmadik körében a Coventry City lesz az ellenfél.

Az Arsenal számára azonban vitán felül a bajnokság a legfontosabb, Wenger pedig pontosan tudja, hogy a három rangadó - kiegészülvén a Southampton elleni meccsel nem éppen a legkönyebb hónapot ígérik a játékosai számára.

"Természetesen sorsdöntő hónap lesz a szeptemberi, mert számos nagy meccsünk lesz, s mindig ezek a meccsk döntik el, hogy májusban hol végzünk a tabellán." - mondta Wenger.

"Persze a szeptemberin kívül is lesz még néhány nehézkes hónapunk, főleg a Bajnokok Ligája miatt, ugyanakkor az mégis egy jó hír, hogy a többi nagy angol csapat is fog ilyen problémával küzdeni." - tette hozzá a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem akkor lett volna esély a bajnoki címre, ha marad a csapatban Van Persie és Song. Így a 4. helyet tartom reális célnak a Manchester City, Manchester United és a Chelsea mögött.
12 éve
Hozni kell pontot, pontokat a nagyok ellen is mert akkor nem leszünk most sem ott a végelszámolásnál! Mondjuk én már nem tudom, hogy mi a cél a bajnokságban az-e, hogy küzdjünk az elsőségért ezzel a kerettel is vagy az, hogy csak legyen meg valahogy a 4. hely. Én már kezdem azt hinni, hogy az utóbbi!

Szólj hozzá