Wojciech Szczesny az egyik angol lapnak úgy nyilatkozott, hogy készen áll karrierje végéig az Arsenalnál maradni, hogy olyan legendává nője ki magát, mint Paolo Maldini.

A 22 éves lengyel kapus bordasérülés miatt nem játszhatott a múlt hétvégi Stoke elleni meccsen, s elképzelhető, hogy Liverpool elleni rangadóról is lemarad. Szczesny azonban javítani akar az egyéni teljesítményén is, s ezt az Arsenalnál tenné meg.

"Az a célom, hogy hosszabb szerződést kapjak az Arsenalnál. Nagyon tisztelem az olyan játékosokat, mint Paul Scholes, vagy Paolo Maldini, akik karrierjük végéig egy csapatnál maradtak. Én is ilyen pályáról álmodok." - mondta Szczesny a The People című lapnak.

"Remélem, hogy lesz lehetőségem húsz év múlva újból leülni erről a témáról beszélgetni, két évtizedes arsenalos karrierrel a hátam mögött."

"Ugyanakkor én is szeretnék még fejlődni. Sajnos a kisebb csapatok elleni meccseken nem koncentrálok eléggé, mint a rangadókon. Ezen változtatnom kell."

Szczesny azt is elárulta, mi volt karrierje eddigi legnagyobb védése.

"Talán a tavalyi Udinese elleni BL-selejtezőn volt, di Natale büntetőjekor. Az a védésem 25 millió fontot ért. Akkor értettem meg, hogy nem csupán jó kapus vagyok, de én is mennyire bele tudok szólni egy klub életének alakulásában."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
valahogy benne bízok nagyon , ha nem is örökre ( de persze ez lenne a legjobb) legalább még 10 évet ....
12 éve
Sokan mondtak már ilyet.
12 éve
sosimaster! Egyetértek a Pool ellen parádézott, nem tudtak neki gólt lőni csak Kosci járt túl az eszén!
Nem jövő nyárig kéne halasztgatni a hosszabbítást hanem mondjuk amíg úgyis sérült lehetne vele tárgyalni vagy még ősszel le kéne vele ülni tárgyalni, de hát ezt mi mondhatjuk innen!
12 éve
Törölt felhasználó
Most kéne hosszabbítani vele, mert tényleg sanszos, hogy jövőre a Szarsza elkezdi csábítgatni.

Ami a képességeit illeti: szerintem a legszebb teljesítménye a tavalyi Liverpool elleni volt.
12 éve
Ha a vezetőség hajlandó vele tárgyalni, akkor biztosan marad.

Szólj hozzá