Olivier Giroud megértését és türelmet kért az Arsenal-szurkolóitól, miután az első meccsén, a Sunderland elleni bajnokin az ő lábában maradt benne a győzelmet érő gól.

A Sunderland elleni meccsen Santi Cazorla a 82. percben pazar labdát tett a tavalyi francia gólkirály elé, aki azonban fölé rúgta a ziccert. Giroud tudja, mit szalasztott el, azonban időt és megértést kért az Arsenal szurkolóitól.

"Igen, tudom, hogy meccslabda volt. Ugyanakkor beszéltem a menedzserrel a meccs után, s mondta, hogy ne aggódjak. Valóban egy álomkezdés lett volna az arsenalos karrieremnek, de a Montpelliernél sem rúgtam gólt az első meccsemen - szóval nem aggódom. Az Arsenalnál még bőven lesz helyzetem, amit gólra fogok váltani." - mondta Giroud.

"Ha a bal lábamra jön a labda, talán több időbe telt volna az egész, de végül is a jobb lábamra kaptam, ez van. Dolgozni fogok azon, hogy mindkét lábammal ugyanúgy menjen a befejezés."

Az eset már csak azért is lehet fájó az Arsenal-szurkolói számára, mert Robin van Persie formáját ismervén a holland minden bizonnyal berúgta volna Giroud helyzetét - már kérdés, hogy a holland már a Manchester Unitedet erősíti. Giroud azonban nem az első idényében akarja pótolni van Persie-t.

"Tudom, hogy Robin nagyszerű szezont teljesített az előző idényben, de neki is eltartott egy kis ideig annak idején, mire beilleszkedett a csapatba."

"Mindössze annyit kérek a szurkolóktól, hogy legyenek egy kicsit türelmesebbek velem. Nem helyettesíteni akarom Robint, aki szenzációsan teljesített az előző idényben, én valami újat akarok adni a rajongóknak."

"Csak rajtam áll, hogy sikerre viszem-e az Arsenalnál. Nem akarok túlságosan is nagy nyomás alá kerülni, mert az csak megbénítaná a játékomat. Tudom, hogy az Arsenal egy nagy csapat, ahová egy hatékony csatár kell. Kell egy pár mérkőzés a számomra, hogy meglegyen a kellő önbizalmam, és utána minden rajtam áll."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (78)

12 éve
Törölt felhasználó
Az első meccs összefoglalója utána teljesen ki vagyok feszülve, hogy ebben a szezonban is két alappillért veszítettünk. Egyszerűen ez a legrosszabb ami történhetett.
Szerencsére ez jövőre már nem történhet meg, mert a csapat magja szétszéledt... :down:
12 éve
Törölt felhasználó
Sztem még 1 20M eurós kivásárlási árba is simán belemehetnének,én nagyon bízom a törökben!!!
12 éve
nehogy a végén még a Pool-hoz menjen...
12 éve
Törölt felhasználó
Csak ez nem úgy megy ám, hogy a Madrid belemegy mondjuk egy 14,5 milliós árba, mert amilyen sóherek vagyunk még ezen is alkudozni fogunk, erre van Persie fél karját teszem.
12 éve
Feltételes módban írtuk és azt is közöltük, miért van csúszás. Per pillanat nem áll úgy, hogy a közelgő percekben megoldásra kerülne az ügy.

Szólj hozzá