Alex Song a Sky Sportsnak úgy nyilatkozott, hogy boldog az Arsenalnál, s maradni akar, ugyanakkor nem cáfolta, hogy vannak érdeklődő klubok iránta.

Mindeközben a Mundo Deportivo spanyol oldal azt állítja, hogy a Barcelona még ezen a héten elküldi az Arsenalnak a 15 millió eurós ajánlatukat, de ha azt Arséne Wenger nem fogadja el, akkor egészen 20 millióig is elmehetnek.

Song szerződése 2015-ig szól az Arsenallal, s saját bevallása szerint boldog az angol klubnál.

"Hazdunék, ha azt mondanám, hogy nincs érdeklődő klub irántam, de jelenleg az Arsenal játékosa vagyok, és boldog vagyok itt." - mondta Song a Sky Sportsnak.

"A Barcelona a világ legjobb csapata, és a spekulációk várhatóan az átigazolási szezon végéig folytatódni fognak."

A Sky Sports azt is hozzáteszi, hogy elképzelhető, hogy a Songot övező találgatások kapóra jönnek a kameruni játékos és a menedzsere számára, miután egy új szerződést akarnak kapni az Arsenaltól.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

12 éve
Törölt felhasználó
2017-ig most azonnal!!!!! 🧀
12 éve
Törölt felhasználó
A hülye felfogásunk szerint úgy sem fogunk hosszabbítani vele a szerződés lejára előtti egy évig. Itt van példának van Persie, Walcott, Nasri, de még mondhatnám talán Flaminit is.
12 éve
Törölt felhasználó
Song remélem nem megy sehova. Ebben a nyilatkozatban nem igazán érződött a nagyon maradni akarás, bár a távozás sem. Tipikus sablon nyilatkozat. Én Song-ot megtartanám minden áron.
12 éve
Törölt felhasználó
Jó hogy nem 30 évesen fedezik fel, hogy a világ egyik legjobb védekező (és mostanság támadó is) középpályása :D
12 éve
Még ebben a cikkben a Zenit is benne volt, hát azok végképp nem tudom, hogy mit akarnak?
Ezaz Songo papa!
Szerintem kaphatna egy új szerződést, hogy a következő évekre megnyugodhassunk!

Szólj hozzá