A legújabb spekulációk szerint az Arsenal következő távozója Alex Song lehet, akiért a Barcelona élénken érdeklődik.

Az As Metro értesülései szerint Song ügynöke a hét közepén körbeajánlotta az ágyúsok középpályását az európai klubcsapatoknak. Arsene Wenger a tegnapi nap folyamán tárgyalóasztalhoz ült a kameruni játékossal egy esetleges új szerződés megvitatásáról, ám a hosszabbítás kudarcba fulladt.

A 24 éves játékos a mai napon még az Arsenal együttesében edzett, ám minden jel arra utal, hogy Arsene Wenger megválik afrikai középpályásától.

A transzfer akár már a héten is létrejöhet, mivel a Barcelona 17 millió fontos ajánlatát az ágyúsok elméletileg elfogadták.

Song távozása esetén az Arsenal biztosan vásárolni fog egy védekező középpályást. A kiszemeltek listáján van állítólag  Yann M'Vila, Etienne Capoue, Victor Wanyama, Lucas Biglia és Kara Mbodj is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (98)

12 éve
Törölt felhasználó
Ha megfelelően tudjuk pótolni Song-ot,akkor az ANK-ból is jól jöhetünk ki,mert ugye csak Gervinho távozik arra az időre...
12 éve
Törölt felhasználó
Egyébként majd várom már,hogy Song elkezdjen színészkedni buszgecivel,azt neki is fújjanak be mindent XD
12 éve
Ahelyett, hogy csak a v. persie feliratot kaparnák le a mezekről...
12 éve
Törölt felhasználó
Karonfoll! Én aztán lefosom, hogy valaki milyen közhellyel köszön el a szurkolóktól. Mindig is leszartam a dumát, itt nem az számít hanem a teljesítmény. A klubtól úgy távozott, hogy Ő lett a PL gólkirály, FWA Év PL játékosa.
12 éve
Törölt felhasználó
Ha nekem lenne RvP pólóm, én is elégetném, de előtte kivakarnám vele a klotyót is. El lehet menni szépen is, akkor lehetne emlékezni a szépre is.

Szólj hozzá