Az elkövetkezendő napokban Arséne Wenger beszélgetést fog kezdeményezni Alex Songgal, hogy megtudja a kameruni játékos terveit az elkövetkezendő évekre - írta Jamie Sanderson, a Young Guns szerkesztője.

Songnak jelenleg 2015-ig van szerződése az Arsenallal, s Sanderson szerint Wenger már kezdeményezte a tárgyalásokat egy új kontraktus reményében, amely több fizetéssel járna a kameruni számára.

Ennek ellenére az elmúlt napokban Robin van Persie mellett Song neve is felmerült, mint az egyik lehetséges távozó - a Barcelona alelnöke Josep María Bartomeu például szerdán Londonba is ellátogatott, hogy megkezdje a hivatalos tárgyalásokat Song ügyében az Arsenallal.

Wenger a közelgő beszélgetésen - amelyre még a héten sor kerülhet - garanciát akar arra, hogy Song is az Arsenallal képzeli-e el a hosszú távú jövőjét. Amennyiben nem, Wenger könyörtelenül az átigazolási piacra fogja helyezni a játékost. A Barcelona alelnökének Wenger megmondta, hogy 25 millió angol font ellenében már megfontolná a játékos eladását, de több érdeklődő - például az orosz Zenit - is van Songért.

Az Arsenal felkészült az esetleges B-tervre is, Sanderson értesülései szerint a klub vezető játékos megfigyelői Yann M'Viláról, Etienne Capoué-ről, Victor Wanyamáról, Lucas Bigliáról és Kara Mbodjról állítottak össze részletes riportokat az elmúlt hónapok beszámolói alapján.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (57)

12 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm batti!
12 éve
Törölt felhasználó
ADEBAYOR25!
A bajnokság rajtjának közelsége miatt érthetően kevesebb szó esik az átigazolásokról, de általánosságban elmondható, hogy így vagy úgy (értsd: eladás/kölcsön), Arshavin, Bendtner, Park, Squillaci és Song a távozók sorsára juthat.
Az egyetlen játékos, akiért jelenleg komoly harcban állunk, az nem más, mint Sahin.
12 éve
Törölt felhasználó
Wenger tudatosan adta el van Persiet és ha megy Song akkor őt is tudatosan fogja . Helyén van az esze az öregnek, tudja mit csinál. Ne parázzatok ;)
12 éve
Törölt felhasználó
De akkor se legyen világvége hangulat!! És mi van akkor ha elment RVP????!!! Semmi megy tovább az élet!!! Sokszor mondtam de most is mondom BÍZZATOK WENGERBEN!!! Mindenek oka van!!! Wenger nem számolt RVP-vel!!!! Ennyi!!!Ha például Song is menne (de szerintem nem megy el hosszabbítani fog) akkor annak is meg van az oka!!! Wenger nagyon jól tudja hogy mit csinál!!! Csak bízni kell az öregben!!!
12 éve
Törölt felhasználó
batti! és lehet tudni konkrét dolgokat h kitávozik nagy eséllyel és kiért vagyunk harcban?

Szólj hozzá