Az Arsenal csatára Lukas Podolski reméli, hogy készen áll majd az új szezon kezdetére. A német válogatott játékos a nyár elején a 2012-es európa Bajnokságon vett részt, így nem utazhatott el a csapat ázsiai túrájára, ahol számos felkészülési mérkőzést játszott az Arsenal.

A 27 éves játékos első felkészülési mérkőzését régi csapata ellen az FC Köln ellen játssza majd vasárnap. Podolski úgy gondolja, hogy a felkészülési időszak nem éppen a legideálisabb az idei nyáron, de a német csatár biztos benne, hogy hamar visszatudja nyerni a formáját.

Még csak két hete álltam edzésbe. Nem könnyű a helyzeted, amikor visszatérsz a klubodhoz, főleg ha EB-n vagy VB-n szerepeltél.

- árulta el Podolski

Szükségem van még pár hétre, hogy meglássák az emberek, milyen is valójában az igazi Podolski. Eddig jól mentek a dolgok az új csapatomnál. Egy nagy klubról van szó, amit egy nagyszerű edző irányít. Büszke vagyok, hogy az Arsenal játékosa lehetek. Alig várom már az első tétmérkőzést a Sunderland ellen.

Podolski ezek után ejtett néhány szót a Köln elleni felkészülési mérkőzésről is.

Hazatérek a városomba. Nagyon várom már az összecsapást. Ez lesz az első mérkőzésem az Arsenalban, ami boldogsággal tölt el.
Remélem, tudok gólt szerezni a Köln ellen. Nem lesz egyszerű, de szeretnénk megnyerni ezt a mérkőzést, és utána már jöhet a Sunderland.
10 éves koromban kezdtem el a Kölnben játszani, majd olyan 17-18 éves lehettem, amikor felkerültem a nagycsapatba. Nagyszerű időszak volt, remek szurkolókkal, és egy fényűző stadionnal. Egy remek klub. Jelenleg most a másodosztályban fognak majd játszani. Nem lesz egyszerű, de remélhetőleg visszajutnak majd az élvonalba.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

12 éve
Ez igen, egy WBA-Liverpool meccset előbb beadnak, mint egy Arsenal-Sunderlandet.... ez szép-
12 éve
Aron21! Nem csak ők! A Digi Sport szerint is csodálatosak mert képesek az ő meccsüket adni a mienk helyett! Szánalom!
Amúgy meg majd küzdhetnek az El-ért a két fiatal kis igazolásukkal! Jól lehúzták őket megint ( As Roma, Swansey)
12 éve
Törölt felhasználó
Nem baj, Aron, legfeljebb nagyobbat esnek majd pofára :D
12 éve
Törölt felhasználó
Egyes Liverpool fanok újra csodálatos csapatnak titulálták kedvenceiket, miután magabiztos 2 azaz 2-0-ra győzték le elképesztő ellenfelüket, a fehérorosz 3. helyezettet.:D
12 éve
Törölt felhasználó
Remélem azért nem fogja a Papa agyonjegelni Rosit mert nagyon nagy formában volt az EB-n összeszedett sérülése előtt és sztem mivel ő már kb teher nélkül játszik hozni fogja ugyanazt, mint tavaly.

Szólj hozzá