Mikel Arteta megvan győződve arról, hogy Santi Cazorla a Premier League egyik meghatározó játékosává válik majd a következő szezonban.

Arteta már többször is szemügyre vehette honfitársának képességeit, mivel jelenleg mindketten a németországi edzőtáborban dolgoznak. A spanyol középpályás szerint Cazorla az Arsenal egyik húzóembere lehet a jövőben.

Technikailag rendkívül képzett. Mindkét szélen és középső középpályásként is bevethető.

- nyilatkozta Arteta

Nagyon cseles játékos, ráadásul mindkét lábával nagyon ügyes. Tulajdonképpen meg sem tudnám mondani, hogy bal vagy jobblábas. Sok tapasztalatot fog adni nekünk, ráadásul van benne valami különleges. Nagyszerű erősítés a csapat számára.
Megvagyok győződve, hogy nagy hatással lesz a csapatra. Nagyon illik hozzá az a stílus, amit mi az Arsenal-ban játszunk, szóval remélhetőleg nagyon sikeres lesz.

Arteta ezek után ejtett néhány szót az ágyúsok másik két új igazolásról, akiknek gyorsan sikerült beilleszkedniük a csapatba.

Az edzésekből ítélve úgy tűnik, hogy jó játékosok, ráadásul jól kijönnek a többiekkel is. Magabiztosak és viccesek.
Az edzőtábor nagyon jó hely, mivel sok időt töltünk egymással. Itt megismerheted a csapattársaidat, ami nagyon jól jön, ha majd tétmérkőzésen játszunk.
Jól érzik magukat, egy remek társaságban. Nagyszerű fickók, és mi mindannyian próbálunk segíteni nekik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

12 éve
Kössz tuto559! Már én is megnéztem! Csak el volt rontva a felirat.
12 éve
Törölt felhasználó
Djourou20 a Sunderland elleni meccsünk szombat 16:00-kor lesz. Arsenal.com-on ez van. A Digi meg nem tudom vasárnapra miért írja ki ÉLŐ felirattal a meccsünket. Mellesleg szégyen , hogy a West Brom-Pool meccset adják le...Bár gondolom Gera szerepet játszik benne.
12 éve
Tudom, hogy nem ide tartozik, de hogy tudok játékost venni a focimanagern? :roll:
12 éve
Szerintem se lesznek, de kitudja? Jobban örülnék azért, ha most visszahúznának.
12 éve
Törölt felhasználó
Azok 3-an alapemberek? Mikor? A kezdőnek a közelébe nem fognak kerülni...

Szólj hozzá