Arséne Wenger a kínai sajtótájékoztatóján elismerte, hogy érdeklődnek a Malaga játékosa, Santi Cazorla iránt, ám a francia menedzser azt is leszögezte, hogy a megállapodás lezárása nincs még közel.

A legfrissebb pletykák szerint a helyzet a továbbiakban is elhúzódhat. Bár az Arsenal az elmúlt napokban felvette a kapcsolatot a játékossal és az ügynökével, a végső döntés a Malaga vezetőinek kezében van, akik a felmerülő anyagi problémák ellenére sem hajlandóak tárgyalásokba bocsátkozni a legjobb játékosaik eladását illetően.

Egy Malaga-bérletes információi alapján a spanyol csapat meglehetősen közel áll ahhoz, hogy a július 31-i határidő előtt rendezze a tartozását a spanyol klubok és adóhatóság felé, mivel a katari tulajdonos a napokban új ügyvezetőt nevezett ki az alakulat pénzügyi helyzetének kontrollására. Az arab sejk pedig vélhetően a hétvégén utazik Spanyolországba, hogy megbeszélje a szituációt mind Cazorlával, mind pedig a csapat edzőivel.

Bár minden bizonnyal a tartozásokat rendezni fogják a megadott határidőig, így elkerülvén a kizárást a BL-ből és a spanyol első osztályból, spanyol források szerint Manuel Pellegrininek két kulcsjátékosától meg kell majd válni az idei nyár folyamán - így merülhet fel Cazorla neve is, akit 15 millió angol fontért vinne az Arsenal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (195)

12 éve
Törölt felhasználó
Robin1114! Úgy tűnik, hogy igen.
12 éve
Törölt felhasználó
mindent összevéve,hogy a Cazorla is jönni akar és a Malaga is(elvileg) eladó,tényleg valószínű hogy jönni fog a spanyol?
12 éve
Törölt felhasználó
Remekül összefoglaltátok a védelmi helyzetet, Bould munkája hamarosan ki fog fizetődni. Egy fél gondolatra visszatérve az eredeti témára. batti! Ahogy mondtátok ebbe a rendszerben nem igazán találja a helyét így a csapat és a saját érdekei is azok lennének ha továbbállna.
A Besiktas időközben viszont megerősítette, hogy érdekli őket Chamakh és szeretnék felvenni a kapcsolatot velünk/vele. Bízom benne, hogy sikerül a megegyezés.
12 éve
Törölt felhasználó
OFF: Afobe elvileg a Boltonba mehet kölcsön.
Nekem egy kicsit Afobe játéka csalódás volt. Talán a 3. meccs volt a legjobb meccse, de valami nekem hiányzott ahhoz, hogy csettintve mondhassam, ez igen! Aneke játéka már sokkal jobban tetszett, bár egy picit flegmának érzem, de nagyon érzik egymást Afobeval. Ha már itt tartunk, az ázsiai túra alatt nekem az tűnt fel, hogy az ifi akadémiások nagyon érzik egymást, elsősorban az Afobe-Aneke kettős, és ezt jó volt látni. Innen is látszik, hogy mennyit számít, ha együtt játszanak, huzamosabb ideje a játékosok (és halkan hozzáteszem,ezért is sikeres jelenleg a Barca). Miquellel nekem továbbra is az a problémám, hogy nem tud állandó, konstans jó szerepléssel előrukkolni! összességében egész jól játszott, ugyanakkor nagyon benne volt a hiba, és kaptunk is rajta gólt. Ugyanez volt tavaly is,amikor játszott. Mindig benne volt a hiba, pedig voltak igen szép teljesítményei télen (ráadásul számára idegen poszton, balhátvédként játszott viszonylag sokat). nekem óriási kérdőjel a srác, ahogy Bartley is. Ő is képes jó teljesítményre, és egy elég jó csapatnak mondható Rangersben is szépen megállta a helyét, de valahogy nála is azt érzem, hogy benne van a hiba. persze még fiatalok, nem akarok messze menő következtetéseket levonni, főleg nem a felkészülési időszakban mutatott teljesítményükből. Aki nekem nagyon tetszett az Eisfeld volt. Ahányszor csak beállt, nagy lendületet hozott. kicsit még érnie kell, meg szoknia a társakat, de nagyon jó kis játékos lehet belőle!
12 éve
Podolski és Giroud valószínűleg a Sunderland ellen sem lesz, Wenger szerint erőnlét miatt. Giroud biztos kifáradt az EB-n, játszott vagy fél órát...

Szólj hozzá