A hét folyamán elkezdtek visszaszállingózni az Arsenalhoz a nyári Európa-bajnokságon a csoportkörig eljutó játékosok, valamint azok, akiknek a csapat vezetősége adott egy hét haladékot a július 9-i dátumhoz képest: ők név szerint: Andrey Arshavin, Nicklas Bendtner, Wojciech Szczesny, Benik Afobe, Alex Song, Ryo Miyaichi, valamint a csapatkapitány Robin van Persie.

A hétfői nap ezen játékosok orvosi vizsgálataival telt, a képek tanulsága szerint azonban kedden már csatlakozhattak a már egy hete edzésben lévő csoporthoz.

Carlos Vela és Sebastien Squillaci igazoltan maradtak távol az edzésektől: a mexikói csatár például ezekben az órákban érkezett meg a spanyol Real Sociedadhoz, hogy véglegesítse az eligazolását, de a hírek szerint Squillacinak is akadnak kérői Görögországból, Franciaországból és Spanyolországból.

Néhány tartalékjátékos továbbra is a felnőtt kerettel gyakorol, s közülük néhányan tagja lehetnek a szombaton Ázsiába repülő első számú kontingensnek is, erre Yennarisnak, Hendersonnak, Lansburyrnek, Anekének, Eisfeldnek, Eastmondnak, Meade-nek, Anghának és Ebeciliónak lehet esélye.

Az Eb-n az egyenes kieséses szakaszba eljutó játékosoknak, azaz Koscielnynek, Giroudnak, Rosickynek, Podolskinak és Mertesackernek csütörtökön kell Londonba visszaérkezniük, ám a gyakorlásokat már csak Ázsiában fogják elkezdeni.

Többen azonban kimaradhatnak az Ázsia-túrából: az Arsenal ugyanis várhatóan több felnőtt keretbeli játékosnak engedélyezi, hogy a túra kihagyásával idejük legyen tárgyalni a jövőjüket illetően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

12 éve
Törölt felhasználó
Sztem csak elfogyott a festék :D
12 éve
Törölt felhasználó
ez azért egy korrekt őszülés, nem is csodálom ha a nyár végére öregember lesz :D
12 éve
Törölt felhasználó
Februárhoz képest elég sokat. http://img.skysports.com/12/02/660x350/milan_2719347.jpg Ha nem ismerném azt hinném 5 évvel fiatalabbi kép.
12 éve
Törölt felhasználó
Sosimaster
Nem, Bergkamp is fiatalabbnak néz ki :D
12 éve
Törölt felhasználó
Nem fog a csapattal tartani van Persie az ázsiai túrára. állítólag az arsenal adta ki ezt a közleményt...

Szólj hozzá