Arséne Wenger az eurosportos blogjában arról írt, hogy minden áron megszeretné tartani Robin van Persie-t, miután a csapata támadásilag túlságosan függ a holland csatártól.

A francia menedzser ebben az átigazolási szezonban már két válogatott csatárt, Lukas Podolskit és Olivier Giroudot is leigazolt, ami tovább erősítették azokat a pletykákat, miszerint van Persie távozhat az angol együttestől a nyáron.

Wenger azonban a blogjában cáfolta ezeket a híreket, sőt, Peter Hill-Wood, a csapat elnöke azt is hozzátette, hogy egyetlen csapat sem érdeklődött még hivatalosan a 28 éves játékosért.

"Minden áron meg akarjuk tartani van Persie-t, mivel támadásilag nagyon függünk tőle. Mellette álltam a kemény időszakaiban is, tehát őszintén remélem, hogy nálunk fejezi majd be a pályafutását." - írta Wenger.

Peter Hill-Wood elnök pedig a Daily Starnak adott nyilatkozatában cáfolta azokat az olasz értesülést, amely szerint a Juventus 8 millió eurót ajánlott volna van Persie-ért.

"Amennyire érintett vagyok a dolgokban, egy klub sem érdeklődött formálisan van Persie iránt, aki jelenleg szabadságon van. Azt azonban hozzá kell tennem, hogy a legkisebb jelét sem mutatjuk annak, hogy el akarnák adni őt." - mondta az Arsenal elnöke.

Van Persie jelenleg a Karib-szigeteken nyaral a családjával, így nem várható gyors döntés a jövőjéről. Ennek ellenére a Daily Mail azt írta a mai számában, hogy Wenger szeretné felhívni a játékosát egy gyors megbeszélés reményében, amelyen nem vesz részt a holland ügynöke.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá