Wojciech Szczesny csak remélni tudja, hogy nem veszítette el a kezdőbeli helyét Prezmylaw Tytonnal szemben.

Az Arsenal lengyel kapusának finoman szólva sem kezdődött jól az Európa-bajnokság. A görög gólban Szczesny is javában benne volt, miután az egyik védőtársával ütköztt a labda elütése helyett, majd egy görög akció végén buktatta a hellének támadóját, ami büntetővel és azonnali kiállítással - s így eltiltással járt.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Tyton kivédte a görögök büntetőjét, így megmaradt a lehetőség a továbbjutásra is. Igaz, azt Szczesny sem tudja, hogy visszatérhet-e a kapuba a csehek ellen, ahogy lejár az egymeccses eltiltása.

Az biztos, hogy oroszok ellen nem játszhatok, s az is csak Smudán fog múlni, hogy a csehek ellen visszatérhetek-e. Ezt most nehéz lenne megmondani.

- mondta Szczesny.

Tyton remekül védte a büntetőt, így enyhítette a nyomást rajtam is. Ha az oroszok ellen is jól fog védeni, akkor megtarthatja a helyét a csehek ellen is.
Az első gólnál az egyik társammal ütköztünk össze, majd a labda pont a görög csatár elé került. Nyilván csalódottak vagyunk, ez érződik az öltözőbéli hangulaton is, én pedig pláne szomorú lehetek, hiszen mindig játszani szeretnék.
De legalább nem veszítettünk, s van még esélyünk arra is, hogy továbbjussunk a csoportból.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

12 éve
Törölt felhasználó
Mi is reméljük hogy visszatérhetsz és megmutathatod hogy milyen jó kapus is vagy valójában!

Szólj hozzá