A Jan Vertonghen-saga április végén kezdődött, akkor a sajtó egybehangzó jelentései szerint a belga védőt csak és kizárólag az Arsenal érdekelte és egyes források szerint Wenger is figyelte az Ajax játékosát.

Néhány merész pletykalap már kész tényként kezelte Vertonghen Arsenalba való igazolását, amikor jött a nagy fordulat: megjelentek a Spurssel kapcsolatos hírek is. A Tottenham az utolsó fordulóban még eséllyel pályázott a biztos BL helyre az Arsenallal szemben, azonban abban a harcban alulmaradtak Wenger fiaival szemben. Redknapp csapata 4. helyen zárt végül, de a Chelsea BL győzelmének köszönhetően jövőre csak EL résztvevők lesznek.

Miután eljött a Tottenham lecsúszása a BL-ről, új fordulat történt a Vertonghen-ügyben. A játékos elmondása szerint szeretne Angliában játszani, közel is állt a Spurshöz, de véleménye szerint a BL indulás hiányában a londoni csapat képtelen kifizetni az érte kért összeget.

A 25 éves játékos akár abba is belemenne, hogy az utolsó évét kitöltse az Ajaxnál, várva egy szezont a csapatváltással.

"Többször elmondtam már, hogy a Spurs az első számú célom, de a tárgyalások még nem fejeződtek be. Körbevezettek már a csapatnál, hétfőn találkoztam több kulcsjátékosukkal és az elnökkel is."

"Az Arsenal is érdeklődik irántam. Megvan az esélyük a leigazolásomra, ha a Spurssel végül nem születik egyezség, ugyanis az Ajax 12 millió fontot kér értem. Az rengeteg pénz egy olyan játékosért, akinek egy év van hátra a szerződéséből."

"Biztos vagyok abban, hogy a Spurs nem tud kifizetni értem ennyit, miután a BL indulást nem sikerült kiharcolniuk. Az Ajaxnál a lehető legtöbb pénzt akarják kicsikarni, ezzel szemben a Spurs szeretne minél kevesebbet fizetni értem. Remélem, hogy létrejön az üzlet."

"Anglia az elsődleges célom. Ha szükséges akár kész vagyok egy évet várni és a szerződésem lejárta után ingyen eligazolni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

12 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ez a Kagawa gyerek nem piskóta. Nem lett volna rossz a gyenguska támadó kp-ra. :-/
12 éve
Törölt felhasználó
Egy az egybe másolhatnánk a tavalyi kommenteket ide. Ugyanaz a szar lesz most is. Várunk, nem költünk. Ha ilyen szar játékkal is 3. a csapat akkor minek költsenek. Szívják fel a zsetont a milliárdosok a szurkolók meg szívják a fogukat. Így is tele van a stadion, mindig lesz 60 ezer ember aki kimegy az Emirates-be.
Nekünk mindig maradnak a 2. számú emberek, felemás teljesítménnyel. Ha RvP ezt látja, akkor nem tudom van e kedve maradni. :-S
12 éve
széééép.....Kagawa a MU-é a Dortmund sportigazgatója arról számolt be,hogy már csak pár ápróságot kell lerendezniük!:SS

Így azért már bajok lehetnek......City,MU,Chelsea is erősít....!
12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon idegesítő,hogy senki sem tudja,hogy mi megy a csapaton belül.Wenger irányít-e vagy a vezetőség tagjai vagy Kroenke egyedül...nagyok a kérdőjelek,persze senkit sem érdekelne a kérdés,ha a csapatnak menne a szekere...
12 éve
Törölt felhasználó
Elég elszomorító, hogy Kagawa leigazolását még meg sem próbáljuk, pedig szerintem lenne esély a megszerzésére. Nagyon sokoldalú játékos, nagy szükség lenne rá. Bár Wenger-t ismerve, szerintem ő úgy gondolkozik, hogy jövőre visszatér 2 játékos Wilshere és Diaby személyében, és a középpálya meg is lesz oldva. Coq, Song, Arteta, Ramsey, Wilshere, Diaby, Rosicky, Ox, Arshavin, Benayoun(?). Én Wengerből simán kinézem, hogy egy ilyen középpályát elég acélosnak tart ahhoz, hogy jövőre sikeresebbek legyünk, mint az utóbbi 7 évben. Siralmas, hogy itt tartunk. Egy amerikai milliárdos kénye-kedve szerint pattogunk...

Szólj hozzá