A Goal.com szerint a csapat a nyáron ajánlatot fog tenni a védő Jan Vertonghenért valamint a kapus Maarten Stekelenburgért.

Utóbbi játékos a Manchester United kívánságlistájának élén van, hiszen a jelenlegi kapusuk Edwin van der Sar bejelentette, hogy a szezon végén visszavonul.

Az ágyúsok vezetőedzője Arséne Wenger ezekszerint továbbra is kapust szeretne igazolni, hiába véd nagyszerűen a 2 hónapja kapuban lévő, mindössze 20 esztendős lengyel portás Wojciech Szczesny.

Stekelenburg szerződése 2012ben jár le, s várhatóan az Ajax idén el fogja adni a holland válogatott kapust, hiszen jövőre áron alul távozhatna.

Az ágyúsok egyébként harcban vannak a kapus csapattársáért Jan Vertonghenért is, hiszen a védő kijelentette, idén a Premier Leaguebe szeretne szeződni, s a csapat továbbra sem komplett védők terén.

A duót körülbelül 24 millió euróra becsülik (kb. 20 millió font), melyet az Arsenal valószínűleg szó nélkül kifizetne, hiszen két remek játékost vásárolnának meg.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

13 éve
Törölt felhasználó
Vertonghen jöhet, ott van a legtehetségesebb védők közt
13 éve
Törölt felhasználó
Ezekre a hírekre, így február 20.-án nem sokat kell adni, mert az átigazolási ablak megnyitásáig még rengeteg idő van. Mindenesetre, reagálva a hírre, Stekelenburgra semmiféleképpen nincs szükségünk, mert azt nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy kapus poszton révbe értünk. Verthonghen jó játékos, és sokoldalú, de jogosan tehetjük fel a kérdést, hova s minek? Kit szorítana ki? A bombaformában lévő Djourout, vagy Koscielnyt? A világklasszis Vermaelent? Így is, ha Vermaelen felépül főhet Wenger feje, hogy a három védőből, hogy fog egyet padoztatni, és ki lesz a két kezdő, mert a középső védőknél, nem igazán szükséges a rotálás elve, ott az állandóságra, összeszokottságra van szükség, mint most Djourou és Koscielny esetében, vagy anno Campbell - Touré, vagy Adams - Keown párosnál.
Összegezve: nincs szükségünk egyik játékosra sem.
13 éve
Törölt felhasználó
Kamu. Stekelenburg nem kell.
Wenger meg tutira nem fog védőt venni jövőre, csak ha Squilacci távozik. És akkor is csak vmi no name tehetséget. de Vertonghent tuti elviszi előlünk vmi MU vagy City.
13 éve
Törölt felhasználó
azért gondolom hogy kell vertho mer ha song vagy wirsli kidől akkor jó lesz egy szűrő meg középhátvéd poszton is megbíható szóval én őt minden féleképpen elhoznám xD:)
13 éve
Törölt felhasználó
Én nyáron max egy Spahicot akarok, mert Koscielny-Djourou-Vermaelen hármas naon erős.

Szólj hozzá