A Premier League két csapata a Manchester United és az Arsenal küzd az Ajax védőért Jan Vertonghenért.

A belga játékost, aki tud játszani  bal védőt, valamint középső védőt is, az AC Milan is figyeli.

Annak ellenére, hogy az amszterdami klubbal 2013-ig van élő szerződése Vertonghennek, szívesen kipróbálná magát észak-londonban.

Azt mondta:

"Úgy hallottam, érdeklődik irántam néhány klub. Olvastam valamit az újságokban.”

Nagyravágyó vagyok. Szeretnék játszani a Premier League-ben. A Premier League a kedvenc bajnokságom, de szükségem van még egy évre mielőtt távoznék Hollandiából. Mindig elmondtam, hogy nem akarok még máshol játszani, így a klubok soha nem jelentkeztek értem.”

"Mindig a vezetőséget keresték meg, de ők nem akartak eladni, mindig marasztaltak még egy évet.”

A 23 éves játékos elismerte, hogy szívesen csatlakozna a korábbi csapattársához, Thomas Vermaelen-hez

"Mi még soha nem játszottak együtt a védelem közepén, se az Ajaxban, se a válogatottban. Talán azért, mert mindketten a ballábasak vagyunk.”

"Amikor az Ajaxban voltunk mindig együtt játszattak a csapatban, de néha én voltam a balhátvéd, és ő játszott középhátvédet, néha pedig fordítva játszottunk.

"Elvesztettem egy barátom, amikor elment az Arsenalba, de a karrieremnek jót tett. Nagyon jóban vagyunk. Néha, ha tehetjük beszélünk a héten."

"Látom a nemzeti csapatban, és néha visszajön Amszterdamba egy pár napra, amikor szabadideje van, és akkor is találkozunk.

"Ő az egyik legjobb barátom, és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sikeres az Arsenalnál. Fantasztikus dolgokat mesélt az Arsenálról és Londonról is."

Ugyanakkor, az Ágyúsoknak szembe kell néznie a nyáron Sir Alex Fergusonnal is, aki úgy látja, hogy egy 10 millió fontos ajánlat elég lesz ahhoz, hogy hosszú távon helyettesítse Rio Ferdinandot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (131)

13 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Értem, hogy mire gondolsz, és tiszteletben tartom az álláspontodat, attól függetlenül, hogy némileg különbözik az enyémtől. Valamint ezúton (is) leszögezem visszautalva egy-két - nem címzett - hozzászólásra: NEM vagyok ellendrukker.

Az arsenalos bekezdésről: én 2003-ban - akkor kezdett kinyílni a tudatom :D - láttam először játszani az Arsenalt, és rögtön beleszerettem a játékukba, gondolom ezt te is át tudod érezni. És ha egyszer megszeretsz egy csapatot, akkor jöhet akármilyen hullámvölgy (valljuk be, kapunk hideget-meleget), azt akkor is szeretni fogod, legyen az magyar, vagy éppen angol, tök mindegy! Már pedig az Arsenal egy nagyon is szerethető csapat!
13 éve
henry011: Nem vagyunk egyformák. Mindenkinek joga van annak szurkolni akinek szeretne, nemzetiségtől függetlenül.
13 éve
Törölt felhasználó
eriCesc(Y)(Y)(Y)reszpekt:D
nemtudom hogy lehet egy teljesen idegen ország csapatának inkább szurkolni mint a magyar nemzeti válogatottnak...oké h az arsenal szebben játszik, jobbak a meccsek, de akkoris..az én szivemhez Gera sokkal közelebb áll mint Fabregas(főleg h katalán), vagy inkább Dzsudzsi mint Nasri vagy Arshavin.nálam ez annyira természetes...:D
13 éve
Törölt felhasználó
Patrick! Az Arsenal milyen kézzelfoghatót mutatott fel az utóbbi években? (:

fecc04! Itt nem arról van szó,hogy vki bizonygatni akarja a 'magyarságát',egyszerűen csak itt egy csapat akik a hazánkat képviselik,és már ezért is illik nekik szurkolni. Legyen szó fociról,kézilabdáról,vagy vízilabdáról.
Képzeld el engem sem kötnek le a magyar bajnoki meccsek,de szinte minden válogatott meccset megnézek. A válogatott a mi kirakatcsapatunk ahol nemzetközileg elismert légiósok is pályára lépnek,tehát ez garantálja,hogy nem NB1-es színvonalat látunk majd a pályán. Dzsudzsák,vagy Gera miatt érdemes leülni a TV elé,vagy kimenni a stadionokba.
Az Arsenal-os bekezdéssel kapcsolatban csak annyit,hogy ez a klub sem fogja örök időkig ezt a stílust,ezt a filozófiát követni,ha ez bekövetkezik,akkor már nem leszel Arsenal szurkoló?

Touré 5! +1

ui.: A hírben említett úriember szabadrúgásból betalált az azerieknek:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8ExGDDeND5w#at=29


13 éve
Törölt felhasználó
Kacat11! Az egykori Jugoszláv államoknál megfigyelhető, hogy a függetlenségük után jelentősen jobbak aztán utána mély zuhanás van, pl.: Horvátország. A G csoport szerintem nem erős.

Szólj hozzá