Éppen hogy véget ért a szezon, az Arsenal máris bejelentett egy új érkezőt Lukas Podolski személyében. A sajtó ezt követően gyors pletyka-váltásokba kezdett és felmerült Yann M'Vila is, mint potenciális érkező. Az igazolások közepette a csapat az Arsenal jelenlegi legelismertebb játékosával, van Persievel szeretett volna hosszabbítani, azonban a tárgyalások elakadtak. Több forrás szerint Persie csak nagy erősítések után hajlandó hosszabbítani.

Sagna szerint kulcsfontosságú Persie megtartása, de emellett egyet is ért a hollanddal, ami az igazolásokat jelenti. Bac örül Podolski érkezésének, de itt még nem állna meg. A francia játékos örülne, ha honfitársa, Yann M'Vila csatlakozna az Arsenalhoz és egy interjúban azt is hozzátette mindehhez, hogy M'Vila érkezése nagy hatással lehet Robin megtartására is.

"Bízom Robin maradásában. A [szezon] kezdettől kezdve profin teljesített a bajnokság végéig és végül a harmadik helyre segített minket."

"Szeretnénk megtartani. Az Arsenalnál mindenki nagyon hálás neki, azért ami a klubért tett. Fontos játékosa a csapatnak."

"Lukas Podolski már megérkezett a csapathoz. Többszörös német válogatott és emellett egy minőségi játékos. Szeretnénk további érkezőket is."

"Szerintem M'Vila jó hatással lenne a csapatra. Az Arsenal egy francia-nyelvet beszélő klub és ez nagyban segítené Őt a beilleszkedésben."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

12 éve
Törölt felhasználó
Sagna jól látja a dolgokat
12 éve
Törölt felhasználó
Nagy a teherbírása neki, jó ütközőember és kiváló labdaszerző.
12 éve
Törölt felhasználó
Én láttam játszani a francia válogatottba, még amikor bemutatkozott. Dinamikus, gyors, erős, nagyon jó játékos volt már akkor is. Persze lehetetett tudni, hogy egy ilyen francia játékossal előbb-utóbb összehoznak minket az újságok. De remélem nem kacsa:)
12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ő se kifejezetten védekező kp, hanem inkább box to box játékos. 21 évesen a francia válogatott kezdő játékosa. Megéri a pénzét.
12 éve
Törölt felhasználó
Őszintén megmondom, hogy M'Vilát még sosem láttam játszani. Megér Ő 20 millió eurót ?

Szólj hozzá