Bár az Arsenal még a harmadik helyét sem szilárdította meg végérvényesen a Premier Liga idei szezonjában, Wojciech Szczesny a hétvégi, Manchester City elleni 1-0-ás győzelmet követően a kékek második helyét vette célba.

Az Ágyúsok a győzelem ellenére is 10 pontos hátrányban vannak Roberto Mancini alakulata mögött, ám miután a Citynek már csak többnyire matematikailag van sansza megelőzni a városi riválisukat, elképzelhető, hogy a City inkább leereszt majd a végére.

"Úgy gondolom, hogy harmadikok leszünk az idén. Az azonban szinte biztos, hogy a City elveszette a bajnoki esélyét ezzel a vereségükkel. Tavaly nekünk is hatalmas érvágás volt elszenvedni ezt a tudatot, s utána vissza is esett a teljesítményünk. Ki tudja, lehet, hogy velük is ez lesz a helyzet, s akkor még lehet esélyünk akár a második helyre is." - mondta Szczesny.

"Az a célunk, hogy a hátralévő hat meccsünkből mindet megnyerjük, s ha így lesz, akkor biztosan ott leszünk a Bajnokok Ligájában a jövő szezont tekintve is."

Szczesny végül a vasárnapi meccsre is kitért a nyilatkozatában.

"Azt gondolom, hogy már a kezdőrúgástól kezdve rászolgáltunk a három pontra, megérdemeljük a győzelmet. Aztán hol Joe Hart produkált fantasztikus védéseket, hol mi voltunk balszerencsések, de úgy vélem, hogy a Citynél is elismerik, hogy jogosan nyertünk."

"Megmutattuk, hogy remekül küzdünk meg a nyomással is. Ez volt az ötödik olyan meccsünk az elmúlt pár hónapban, amelyen az utolsó tíz percben szereztük meg a győztes gólt. A csapat nagyszerűen dolgozik, a csapatszellemünk is kiváló."

"A szurkolóink is fantasztikusak voltak, a hangulat olyan volt, mint korábban a Barcelona vagy a Tottenham elleni meccseken. Kétségtelenül segítettek nekünk, amiért nagyon hálásak vagyunk nekik."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem most ne akarjunk többet!! Őrizzük a 3.helyet! Ez most a legfontosabb! ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is bőven jó lesz ez a 3. hely le a kalappal Wenger és a csapat elött ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Legalább nem kell BL selejtezőt játszanunk és a játékosok is jobban jönnének a csapathoz! Persze előtte meg is kell tartani ezt a dobogós helyet.

Na meg látva a formánkat sokan láthatnak bennünk ambíciót, remélem a kritikus emberek is hosszabbítanak, ami még nagyobb fegyvertény lenne az igazolásokat tekintve.
12 éve
Törölt felhasználó
Nem lesz meg a 2. hely , de ez az eredmény is fantasztikus !!!!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Ne legyünk már elégedetlenek!
Csoda hogy egyáltalán 3-ik helyért küzdünk!
Továbbra is nagyon elszántan, küzdve kell tovább menni, mert lehet most a 2-ik helyről beszélünk de könnyen lehet hogy 5-ikek leszünk!
Szóval csak így tovább fiuk, és nem elszállni, küzdeni kell a 3-ik helyért!

Szólj hozzá