A Daily Mail exkluziv jelentése szerint az Arsenal a nyáron nagytakarítást fog végezni a csapaton belül. A klub jelenleg 23 millió fontot dob ki feleslegesen az ablakon. Wenger selejtezhet.

A cikk információi szerint ennek az oka elsősorban Van Persie leendő fizetésének a finanszírozása lenne. A csapat terve az lenne, hogy néhány nem használt játékoson a lehető leghamarabb túladjon.

 

Az első ilyen név Andrey Arshavin, aki heti 75 ezer fontot keres, míg Chamakh 60 ezret, Squillaci, Bendtner, Denilson és Vela fejenként 50 ezer heti fontos fizetést kap meg. Végül a kapus Manuel Almunia is 60 ezer fontot vág zsebbe hetente.

A legújabb klub statisztikák kimutatták, hogy a bérkiadások 20 millióval nőtt, annak ellenére, hogy a nyáron értékesítette a csapat a Fabregast, Nasri, Clichy hármast.

 

Jelentések szerint a csapat terve a következő. Elsőnek Van Persievel iratnak alá egy hosszútávú szerződést. Az Arsenal csapaton belüli, rekordfizetést adna neki, hetente 120 ezret keresne. A Sportmail szerint a következő lépés egy új szerződés lenne Chamberlainnak, annak ellenére, hogy tavaly nyáron érkezett.

Alex jelenleg heti 18 ezer fontot keres. A jó teljesítményének hála, a csapat egy új szerződéssel szeretné őt megjutalmazni.

A harmadik lépés Alex Song és Theo Walcott hosszabbítása lenne. Walcottal jelenleg is folynak a tárgyalások, még Song elé egy 75 ezer fontos fizetést szeretnének tenni.

 

Ezzel az átalakítással Wenger nyugodtan igazolhatna új arcokat a nyáron. Ám ehhez előbb túl kell adniuk a feleslegen, ezzel helyet csinálva az érkező játékosoknak. Számítások szerint az említett 6 játékos heti 415 ezer fontot vesz ki a csapat kasszájából, így érthető a csapaton belüli átalakítás.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

12 éve
Törölt felhasználó
itt volt már az ideje, hogy ezt Wenger is belássa. Ha nem távozik olyan, aki jelenleg meghatározó játékos, és mellé jön egy-két új erősítés, akkor nagy baj már nem lehet
12 éve
Törölt felhasználó
Hát hogy ha a selejtektől megválnánk. Lenne hely a csapatban pénz is jönne a házhoz igazolásokra valamint a Cesc, sámirka és clichy-ért kapott pénzt is feltudnánk használni 3-4 játékost várok a nyáron Abból 1 már szinte biztos jön. :)
12 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Én a transfermarkt-ról informálódtam. Én pl. sokáig tévhitben voltam, mert azt hittem, hogy Squillaci szerződése idén jár le. Sajnos tévedtem.
12 éve
A PremierLiga régi weboldalán volt egy lista, hogy kiknek jár le a szerződésük a szezon végén, Szczesny kivételével az összes kapusunk rajta volt.
12 éve
Törölt felhasználó
Arshavint Velát és Manninét mrgtartanám, a többi tényleg mehet.

Szólj hozzá