Mikel Arteta már figyelmeztette a szurkolókat, hogy még koránt sem biztos a Bajnokok Ligája indulás. Az Arsenal a hétvégén egy győzelmi sorozatot kezdett el, miután az Aston Villa együttesét verték. Az ágyúsok már 7 mérkőzés óta veretlenek. A maradék nyolc mérkőzés nehéz lesz, hiszen még játszunk szoros meccseket.


Arteta el volt ragadtatva csapata győzelmétől, ahol ő szerezte a harmadik gólt. A spanyol figyelmezteti a szurkolókat és a csapattársakat is, hogy nem szabad elbízniuk magukat. Arteta aki ma ünnepli a születésnapját, az ESPN-nek nyilatkozott.


Ha valaki azt hiszi, hogy innen már megvan a BL indulás, az nagyon téved. Nem szabad levenni a lábunkat a gázpedálról, sok van még hátra.


Hét mérkőzést nyertünk meg zsinórban, ami a Premier Leaguében nagyon nehéz. Jól játszottunk és egy nagyobb fokozaton játszottunk, de még van hátra néhány nehéz mérkőzés. Az utolsó nyolc meccs nagyon kemény lesz.

- az Arsenal közel sem állt ilyen jól a szezon elején, amikor is az első néhány forduló után 17. helyen állt a csapat. Jelenleg viszont a csapat a dobogón áll, és tele van önbizalommal.


Ha nyerünk akkor szép az élet. Láthatjuk ahogy a rajongók fürdenek a sikerben. Megérdemlik, hiszen akkor is mellettünk álltak amikor nem ment olyan jól.

Remélhetőleg a lehető legjobb helyen be tudjuk fejezni a szezont. A játékosok és az alkalmazottak rendkívül motiváltak.

- Arteta aki 10 millióért érkezett tavaly nyáron az Evertontól, ragaszkodik ahhoz, hogy jelenleg nagyon erős a csapatszellem a csapaton belül.


Hogy őszinte legyen nagyon meglepődtem a csapatszellemen. Amikor idejöttem, még akkor is mindenki vigyorgott amikor nem ment olyan jól. Ez az amire támaszkodtunk. Nem egymást hibáztattuk és így sikeresen kilábaltunk a mélypontról.

 

Ez a csapat mindig nagyon vidám volt. A vezetők mindig nagyon pozitívan állnak hozzánk. Bíznak a tehetségünkben és tudják, hogy megvan a képességünk ahhoz, hogy megnyerjük a soronkövetkező meccseket.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

12 éve
Törölt felhasználó
Wenger az olaszországi vereséget követően nagy balhét csapott az öltözőben. Gondolom akkor kerek perec megmondta, hogy el lehet takarodni a fenébe akinek nem nyújt elfogadható teljesítményt. Igaz, hogy utána 3 nappal kiestünk az FA kupából, de talán akkor is kaptak még egy alapos fejmosást és észhez tértek. Hisz azóta szárnyalunk.
12 éve
Törölt felhasználó
Azért amit elmondott az mond szép és jó DE mindig vidám a csapat?? Még a 8-2 után is és a vezetők is szerintem ilyenkor azért kellene egy kis fegyelmezés, ordibálás stb.
12 éve
ericsson: nálunk is volt ilyen, hogy a mecs 55-0 lett! :D mármint a megyében volt egy csapat aki a másiknak 55-t rúgott tavaly, fennt is volt pepsifocin! :D

OFF: Luis Muriel-t emlegetik mint lehetséges érkező, az új Ronaldo-nak tartják a gyereket,20 éves csatár, kolumbiai, ha úgy beválna mint Chambo akkor jöhet!:Dhttp://www.youtube.com/watch?v=fLSp02Tq7Sg nemrossz játékos!
12 éve
Törölt felhasználó
OFF: Angliában egy meccs 58-0 lett. Az első 5 perc után 5-0 volt, a félidőben 20-0, a második félidőben még 38 gólt lőttek. A meccs gólkirálya egy srác lett a maga 18 góljával :D

Na valami ilyesmivel kellett volna hazavágnunk a Milant :D
12 éve
Törölt felhasználó
És tudtam h mikor ráérnék ,hogy megnézzem a mérkőzést akkor a TV nem közvetíti :shut:

Szólj hozzá