Alex Song úgy gondolja, hogy az Arsenal Robin van Persie bombaformája miatt bizakodva vághat neki a kedd esti Milan elleni összecsapásnak.

Bár a BL idei nyolcaddöntőjének első meccsén az olasz csapat kiütést mért az Arsenalra, az angol csapat menedzsere és játékosai bizakodóak, hogy az Emirates stadionban még fordulhat a kocka, s felállhatnak a 4-0-ás hátrányból.

A keddi mérkőzésen így kulcsszerep juthat mind van Persie-nek, aki már 31 gólos ebben a szezonban, mind Songnak, aki hét gólpasszt adott már az idényben.

"Mindenki tudja, hogy Robin jelentheti a nagy különbséget, minden meccsen képes a gólszerzésre." - mondta Song.

"Nagyon boldogak vagyunk, hogy a csapatunkban tudhatjuk őt. Sokat dolgozom vele az edzéseken, így tudom, hogyan szokott helyezkedni a pályán. Ha van esélyem arra, hogy hozzápasszoljam a labdát, hogy így gólhelyzetbe kerüljön, tudom, hogy be fogja rúgni."

"A 4-0 ellenére is bízunk abban, hogy sikerülhet a fordítás. Az elmúlt mérkőzéseken remek formában játszottunk, s ez lelkesítően hat most. Nem játszottunk jól a San Siróban tudjuk, de most itt lesz az idő, hogy egy teljesen más arcunkat mutassuk meg. Otthon fogunk játszani a saját szurkolóink előtt, mindent bele fogunk adni, hogy nagy meccset játsszunk."

"Azt megígérhetem, hogy készen állunk harcolni. Meg van a lehetőségünk és a minőségünk is, hogy higgyünk magunkban. A Milan remek csapat, de keményen fogunk küzdeni, aztán majd meglátjuk, hogy mindez hová vezet."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Törölt felhasználó
ericsson : számit más??? az a lényeg hogy mi bizzunk a csapatba, szerintem hatalmas hangulat lesz a stadionba!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Beszélgettem ma emberekkel és semmi esélyt nem adnak nekünk. Volt olyan haverom aki jövőhéten egész este ő fogja fizetni az alkohol adagomat, ha tovább megyünk. :D Mindenki leír minket, csak mi bízunk a továbbjutásban.

A szurkolókra is nagy szerep járul, olyan hangulat kell, hogy fossa össze magát a Milan!!
12 éve
Törölt felhasználó
A 4-0 (és akkor még csak egál!) egy Milan ellen abban az esetben is nehéz lenne, ha mindenki egészséges lenne, ők rossz formában lennének és több sérültjük is lenne. Igy már elég nehéz. Lélektanilag náluk van az előny, hiába vagyunk otthon. Ezen felül egy olasz csapat mindig jól védekezik, csupán a kontráikból kell egyet lőniük és vége a meccsnek. Abban az esetben már 6 gól kéne. Viszont a kilátogató szurkolóknak egy sovány de mindenképpen győzelem kell!
12 éve
Törölt felhasználó
100% os koncentrálás kell a csapat minden tagjától!!!
Go Gunners!!!

Szólj hozzá