Thierry Henry úgy gondolja, hogy az Arsenal képes lesz majd a visszavágásra, valamint felállni a padlóról a szerdai AC Milan elleni kisiklást követően.

A 34 éves csatár csütörtökön utazott vissza az Egyesült Államokba, miután január közepétől visszatért az Arsenalhoz, de Henry szerint a csapat nélküle is képes lesz felnőni a feladatokhoz.

"Minden generációnak, amelyik az Arsenalnak szurkol, voltak nehéz időszakai, mielőtt a csapat elért volna a csúcsra, gondolok itt az 1971-es, vagy 1998-as duplázásokra. Azt kérném a rajongóktól, hogy ezt sohase feledjék el." - mondta Henry.

"Nem mindig szép és jó a csapat élete, mindig is voltak olyan meccseink, amelyen már csak a lefújást vártuk. A mindent eldöntő különbség azonban abban rejlik, hogy ki hogyan képes feldolgozni ezeket a negatív periódusokat, meccseket."

"Persze, tudjuk, hogy nem lesz egyszerű felállni, de végülis ki tudja? Ott lesz szombaton a Sunderland elleni kupameccs, máris egy esély, hogy felálljon a csapat a padlóról."

A nehéz időszak ellenére Henry arra kéri a csapat rajongóit, hogy tartsanak ki a klub mellett, mert az Arsenalnak minden eddiginél jobban szüksége van a szurkolóira.

"A küzdelmes időszakokra is kell emlékezni. De aki egyszer az Arsenal rajongójává vált, az mindig is az marad, ez van. Rengeteg olyan ember van, akinek már a dédapjai is az Arsenalnak szurkoltak, biztosan ők is keresztülmentek néhány nehezebb perióduson."

"Biztos vagyok abban, hogy a rajongók ki fognak tartani a csapat mellett, mert nem csak akkor kell összetartoznunk, amikor nyerünk, hanem akkor is, amikor nem megy úgy a szekér." - mondta Henry.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

12 éve
Törölt felhasználó
Henry nem a Barcelonáért lépett le félreértés ne essék. Abban az időben rossz viszonyba került a feleségével, így ez volt a fő oka. Ha a kapcsolata a feleségével tökéletes lett volna, maradt volna.

Ha meg valaki ilyet mond Henry-ra, az mondhat bármit de nem tudja mit tett le a csapatért az asztalra.
12 éve
Törölt felhasználó
74Coree, te ezt most Henryra mondod???? Mert akkor nemvagy normális!
12 éve
Törölt felhasználó
Vicces ezt pont tőle hallani, attól, aki lelépet... (Az egy dolog, hogy nem feltétlenül a sikertelenség volt az oka, de tiplizett.) Soha, de SOHA nem fogom tudni ezt megbocsájtani neki! :coolsmirk:
12 éve
Törölt felhasználó
Azért hogy is van ez, hogy míg egyik legenda a másik után szidja a csapatot és csupa negatív kritikával látja el, addig Henry kitartásra buzdítja a szurkolókat?
Henry is the King!
12 éve
Törölt felhasználó
Ehhez nem is kell semmit sem hozzáfűzni. ;)

Szólj hozzá