Bacary Sagna az Arsenal hivatalos weboldalának elmondta, hogy igyekezett új dolgokat tanulni az elmúlt négy hónap folyamán, amikor a lábtörése miatt nem játszhatott a pályán a társaival.

Sagna még október elején, a Tottenham elleni bajnoki mérkőzést szenvedett lábtörést, ami hosszú ideig kényszerpihenőre küldte a védőt. A bekk azonban elárulta, hogy új dolgokat tanult a szünetben.

"Nagyon sok meccset láttam az elmúlt négy hónap folyamán, nemcsak az Arsenalét, és a lelátón ülve új dolgokat fedez fel az ember." - mondta Sagna.

"Jól lehet látni, hogy hogyan nyílnak meg a területek, ez a pályán nem derül ki. Emiatt lehet az, hogy a szurkolók dühösek a játékosok egyes mozdulatain, játszva ugyanis más szögben látja az ember a dolgokat."

"Igyekeztem a több jobb hátvédet figyelni, hogy mit csinálnak jól és mit nem. Remélhetőleg én is tanultam egy-két új dolgot ezáltal." - tette hozzá.

Noha új dolgokat valóban tanulhatott Sagna az elmúlt hónapokban, az Arsenal egy rendkívül értékékes és fontos embert veszített el hosszú hetekre, ami kihatással volt a játékképre és az eredményekre is.

"Amíg sérült voltam, igyekeztem az összes hazai meccsre kimenni. Szenvedélyesen szurkolok a csapatnak, a Chelsea elleni meccset követően nagyon szerettem volna együtt ünnepelni a többiekkel."

"Természetesen nehéz volt az elmúlt időszak, több dolgot is meg kellett élni, először is bele kell nyugodnom abba a ténybe, hogy megsérültem. Ezután pedig komolyan kellett dolgoznom a visszatérésen. Szerencsére ezen már túl vagyok. Fantasztikus volt, ahogy a szurkolók üdvözöltek, amikor beálltam az Aston Villa elleni meccsen. Bevallom, nem számítottam ilyen fogadtatásra, állva tapsoltak a szurkolók, ez rögtön megadta az önbizalmat. Amíg az Arsenal játékosa vagyok, mindig mindent bele fogok adni a jobb teljesítmény reményében."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

12 éve
Törölt felhasználó
Óriási játékos, és tegnap láttuk, hogy mennyit jelent az, ha ő a pályán van. A kihagyás ellenére hiba nélkül teljesített. Nagyon kellett ő nekünk, az Arsenal kirakós elengedhetetlen része!

Szólj hozzá