Az Arsenal középpályása Arteta úgy gondolja, hogy csak idő kérdése, hogy a Chelsea csúcsformában kezdjen el focizni és a spanyol a sajátjait ösztönzi ugyan erre.

Az utolsó mérkőzésen a csapat gól nélküli döntetlent ért el a Bolton ellen. Így a tabellán a 7. helyre estek vissza, viszont 5 pontra van a negyedik helyezett Chelsea, így nem lehetetlen a küldetés. Arteta is megszólalt erről a helyzetről.

 

Nehéz lesz, de rajtunk múlik. Meg van a tehetségünk és a minőségünk, és meg kell mutatnunk, hogy képesek vagyunk elérni a céljainkat. Biztos vagyok ebben, mert minden nap a srácokkal vagyok és tudom mire képesek csak meg kell mutatnunk.

 

Biztos vagyok benne, hogy a Chelsea hamarosan szárnyalni kezd és nekünk is ugyan ezt kell tennünk. Nyerni kell a meccseket, mert erre egy hónapja nem sikerült, de még mindig pozitív vagyok. Remélhetőleg ismét jók leszünk.

- mondta Arteta, aki továbbra is bizakodó a negyedik helyet illetően, hiszen a hátrányunk csak 5 pont

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Törölt felhasználó
Batti ment 1 levél!
12 éve
Én meg már azt unom, hogy a játékosaink a sajtónak nagyon szépen le tudják írni, hogy mi a gond, de a pályán mintha nem tennének a megoldásért.
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Ezzel nem értek egyet. Sőt!

Egy kapitány nem attól jó kapitány, hogy a sajtóban hangzatos nyilatkozatokat tud adni, hanem attól, hogy a pályán és az öltözőben példaképként viselkedik, és kiáll a csapatért. Robin a pályán maximálisan odateszi magát, és a visszajelzések alapján az öltözőben is kapitányként viselkedik. Ettől nem kell több.
12 éve
Törölt felhasználó
Nem értem miért Arteta mond ilyeneket amikor Persienek kéne, ő a kapitány. Tudtommal neki kéne lelkesítő beszédeket mondania nem egy játékosnak, ha hisz a csapatban ha nem.

Szólj hozzá