Az angol Daily Mail információi szerint Jack Wilshere visszatérése egészen áprilisig tolódhat azt követően, hogy a játékos gyógyulásában visszaesés történt.

Wilshere gyógyulása egészen a futógyakorlatok megkezdésig jó ütemben, megfelelően haladt, azonban a tréningre való visszatérést követően ismét fájdalmak jelentkeztek sérült bokájánál. A gyakorlást azonnal félbeszakították, Wilshere pedig felkereste a specialistáját.

Az angol középpályást még tavaly augusztusban, egy felkészülési meccsen kellett lecserélni bokasérülés miatt, amely testrészt később meg is operáltak. Utólag kiderült, hogy Wilsherenél már 16 éves kora óta jelentkeztek a fájdalmak, de csak az előző szezon utolsó felében vált elviselhetetlenné. Ekkor derült fény arra, hogy Wilsherenek fáradásos törése van.

A Daily Mail úgy tudja, hogy Wilshere most ismét fáradásos törést szenvedett, ugyanannál a bokájánál, így a visszatérése több héttel tolódik, leghamarabb is csak áprilisban térhet vissza majd az angol játékos.

Arséne Wenger és a csapat hivatalosan még nem kommentálták az esetet.

FRISSÍTÉS:

A Guardian is megerősítette, hogy Wilsherenél egy újabb, ám kisebb súlyosságú fáradásos törés keletkezett a sérült bokájában, így a csapat orvosai bizakodóak afelől, hogy a játékos hamarabb visszatérhet.

Bár konkrét dátumot nem tudnak még adni, a lap megjegyzi: ilyen esetek előfordulhatnak egy olyan komoly műtét után, mint amilyen Wilsherenek is volt. Pozitívum lehet azonban az a hír, hogy az eredeti sérülése szépen javul a játékosnak.

A csapat orvosai a következő két hétben alaposan figyelni fogják Wilshere állapotát, mielőtt kijelölnének egy újabb visszatérési dátumot.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

12 éve
Törölt felhasználó
jó kezdő!A majdnem legjobb tizenegyünk! Bízom a csapatban!!
12 éve
Törölt felhasználó
hivatalos kezdő, és cserepad: Szczęsny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Song, Arteta, Ramsey, Walcott, Oxlade-Chamberlain, van Persie ©.

Fabiański, Coquelin, Rosický, Arshavin, Benayoun, Park, Henry.
12 éve
Törölt felhasználó
de nem értem hogy lehetnek ilyen sérülékenyek...
12 éve
Pff látom a csicska DS nem a mi meccsünket adja.
12 éve
Törölt felhasználó
Eisfeld kezdő lesz .Go tarcsik! Go Thomas!!!Go Gunners!!! Go mindenki aki ágyús.!!! ;)

Szólj hozzá