Tegnap az Arsenal egy nehéz győzelmet aratott az Aston Villa ellen. Az ágyúsok bebizonytották, hogy van keresnivalójuk a pályán, így a második játékrészben, mindössze 7 perc alatt dolgozták le a kétgólos hátrányt. A csapat ezzel a győzelemmel tovább jutott az FA kupában, ahol a Sunerland avagy a Middlesbrough csapatával játszhat.


Arséne Wenger a mérkőzés után nem győzte dicsérni a játékosait, mondván megmutatták a lelki erejüket és ez egy remek teszt volt a csapat számára.


Nagyon elégedett vagyok, mert úgy éreztem csak idő kérdése, hogy mikor kezdünk el gólokat lőni. Amikor a félidőben két gólos hátránnyal jössz be elég ramatyul érzed magad, de ők bizonyították, hogy megvan a lelki erejük és tud minőségi focit játszani ez a csapat.


Nagyon büszke voltam amikor a csapat megmutatta, hogy nem hajlandó hagyni a vereséget.  Ez egy jó teszt volt ami megmutatta, a lelki erőnket. Másrészt fontos volt, hogy nem pánikoltunk. Jól reagáltunk a MU elleni vereségre.


Összességében ez egy klasszikus FA kupa mérkőzés volt, hiszen a végsőkig meg kellett küzdeni a győzelemért.

- zárta Wenger. A csapat nem sokat pihen, hiszen szerdán a Bolton ellen lép pályára a csapat.


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

12 éve
Törölt felhasználó
yaya jó kis meccs volt! 0-2 után már mondták hogy inkább kapcsoljam ki a televíziót.,majd megnézem az eredményt ,meg a gólokat felvételről! Az viszont nem lett volna ekkorra élmény! Szóval végig néztem Én is és nem bántam meg! A 2.félidő hihetetlen volt!Én 3-2 után azon filozofáltam hogy vajon mennyi lesz 4 vagy 5 akár 6-2! Szép volt!!
12 éve
Amúgy Fabi is nagyonjó volt tegnap! :)
12 éve
nemtudom mi történt velünk,hogy a vezetés után nem, adtuk át a teret! :D Ezt így kell csinálni :D ilyenkor esélye sincs az ellenfélnek! :) Több pozitívum is volt a meccsben, az is hogy kb 70%-os volt a labdabirtoklás a javunkra, ez se sokszor volt idén!
12 éve
Jólenne ezt az elszánttságot látni majd a bajnoki meccseken is !!! muszály lessz mostmár folyamatosan jól teljesíteni és hozni a meccseket mert így nagyon nehéz lessz odakerűlni az első 4 be !!! Hamarosan mindenki felépűl és most olyan meccsek vannak amiket ezzel a foghíjas kerettel is hozni kell aztán jön a neheze de akkorra már felépűl szinte mindenki !!! Hajrá Arsenal !!! Go Gunners !!! Gratulálok a tegnap teljesítményhez nehezen indúlt de végűl meglett !!!
12 éve
Törölt felhasználó
Meg is érdemlik! 🧀

Szólj hozzá