Alex McLeish azt szeretné, ha az Arsenal csatárát Van Persiet tiltsák el az FA kupa következő fordulójából. Arséne Wenger legényei 7 perc alatt dolgozták le a két gólos hátrányukat és 3-2 re nyertek vasárnap.


Ellentmondásos esemény történt a második játékrészben, hiszen Cuellar arcára ütött Van Persie, de a játékvezető Michael Jones nem ítélt szabadrúgást.


Azt hiszem egyértemű a könyökös, de a játékvezető nem így gondolta. Azt hittem Carlos arcára könyökölt. Ő nem színész, egyből felkelt és ment tovább.

- kezdte McLeish aki javasolta az FA-nak, hogy vizsgáják ki az esetet, akik jelezték neki, hogy meg fogják nézni a történteket.

 

Igan, ha az egy könyökös volt az arcára, akkor el kell tiltani, mert veszélyes jelenet volt. Nem szeretem ha ilyen történik, a játékvezető nem látta az esetet.

Az 53 éves edző úgy tűnt örülhet, hiszen a félidőben jelentős előnnyel vezettek, majd az Arsenal csodát tett és bámulatosan nyerték meg a mérkőzést. McLeish nem hagyta ezt szó nélkül.

 

Nagyon csalódott vagyok, nem láttunk rendesen a pályán és elszalasztottuk a lehetőséget. Azt mondtam a srácoknak a félidőben, hogy gratulálok nekik, ilyen jó teljesítményt még nem nyújtottak a szezon során.

 

A végén meglehetett volna az esélyünk az egyenlítésre, de sajnos nem sikerült. Meg kell tanulnunk kezelni az ilyen helyzeteket és megszerezni a győztes mentalitást.

 -zárta szavait az ellenfél menedzsere.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

12 éve
Törölt felhasználó
Ez egy elég gyenge indoklás.... %-P
12 éve
Törölt felhasználó
Hagyjuk már ,nevetséges !Ha utólagosan eltiltják a hollandust akkor tovább jut a Villa?Nem! akkor meg tessék ne kibasszni velünk MR McLeish ;)

Go Gunners!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Haggyuk már.. 8-/ 8-/
12 éve
Törölt felhasználó
OFF: Djourou nagyon nagy ász a csapatban, külön műsora is van neki az arsenal.com -on. Hihetetlen ez a pali :D Gondolom emlékeztek a Djourou-Fabianski-bögre-tánc négyesre :) Na ilyeneket csinál minden héten DJ
12 éve
Törölt felhasználó
Látjátok, szeretitek ti Denilsont, most se mentetek neki, pedig azért ha megnézitek a képet... nem vagyok semmilyen szélsőséges, de tudjátok mire gondolok :D


Ha eltiltják nem lesz nagyon nagy baj. A következő fordulót február 18. án lesz, így akkor még Henry itt lesz. Chamakh a jövőhéten jön vissza, mert Marokkó nullázott, itt lesz még Park, szóval nem kell izgulni, ha netán.

Szólj hozzá