Az Arsenal középpályása Mikel Arteta arra szólította fel a rajongókat, hogy bízzanak Wengerben. A spanyol szerint ő a megfelelő ember ahhoz, hogy sikereket érjen el a csapat. A szurkolók egy része viszont a múlt hétvégi vereséget követően felháborodtak Arshavin becserélése miatt.

 

Az egykori Everton középpályás idén csatlakozott a csapathoz és máris a szurkolók szívébe lopta be magát. Arteta a United ellen vádli problémák miatt nem lépett pályára. A spanyol szerint meglehet az FA kupa, hiszen utoljára 2005-ben nyertek kupát, ebből adódóan a szurkolók többször lázadtak.

Arteta reméli, hogy képes megnyerni a trófeát és úgy véli Wenger az az ember, aki képes elvezetni őket a sikerre. A sikerre az esély megvan, hiszen még a BL-ben is állnak és a FA kupából kiesett a két manchesteri.

 

Wenger pszichológus. Mindig a legfontosabbakat mondja, ezen a szinten semmi sem elég. Ragaszkodik ahhoz, hogy a csapat többre is képes a pályán. Wenger a megfelelő ember az Arsenal élére.

 

Amikor idejöttem, az első napon meglepődtem, hiszen az láttam, hogy a játékosok és Wenger szinte egyé váltak, olyan jó az összhang köztük.  Elfogadom, ha a szurkolók a leváltását követelik az eredmények miatt, de kérem, hogy továbbra is támogassanak minket. A játékosok és a mester a kulcs a sikerhez.

- zárta Arteta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

12 éve
Törölt felhasználó
cefregunner! Egyértelmű, hogy a támadójátékunk hagy kivetni valót az utóbbi időben, de ha visszapörgeted a meccseket, akkor rájössz, hogy azóta gyengült a támadószekció, amióta nincsenek igazi szélsőhátvédeink... Persze, hogy könnyebben ment a támadás, amikor még Santos is gólt lőtt, és a szélsőink is jobban támogatva voltak. De egy héten belül már lesz Sagna és Gibbs is.
12 éve
Törölt felhasználó
cefregunner+1
ugyanígy vagyok énis a csapatot illetően,egy vereség után nem szidom,egy győzelem után nem magasztalom a Wengert majd év végén lehet osztani az észt..
12 éve
Törölt felhasználó
Korrekt nyilatkozat Arteta-tól,remélem sokáig fogja bírni nálunk!
12 éve
Törölt felhasználó
Egy szót mondok Vele kapcsolatban:

AMBIVALENCIA
12 éve
Törölt felhasználó
Sokszor mondtam már, hogy ha lenne 3 kívánságom az egyiket arra pazarolnám el, hogy belássak Wenger fejébe. Nagy spíler az öreg vigyázni kell vele :)

Szólj hozzá