Hazai pályán mérkőzik meg egymással az Arsenal és az Aston Villa. A két gárda között szoros mérkőzés várható, mind a két csapat a legerősebb kezdővel lép a pályára:

 

Kezdő: Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Ramsey, Rosicky, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Van Persie.

 

Csere: Szczesny, Sagna, Arteta, Benayoun, Arshavin, Park, Henry

 

 

A mérkőzés után szavazzatok a mérkőzés emberére!

 

Go Gunners!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (325)

12 éve
Törölt felhasználó
Egyébként a bíró meglepően jól vezette a meccset. A két büntető is egyértelmű volt, a lesállások is. Ezt már szeretem! :)
12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!

A második félidőt nem láttam, úgy hallottam, hogy hajtott a csapat, lehet, hogy jók voltak, de a két büntető meglepetés, nem mindig jön be, lásd a Webb-típusú bírókat. Az első félidő a szokásos módon folyt: lassú kezdés után gyors visszaesés...
Kiderült, hogy a Fabianski mennyivel jobb, mint a Cseszni.
Győztünk és ennyi mára elég!
12 éve
Törölt felhasználó
Óriási meccset láthattunk. Az első félidőben a semmiből kaptunk két gólt, legalábbis engem abszolút meglepetésszerűen ért a két gólos hátrány, a játékképe alapján nem erre lehetett számítani. Kicsit tartottam a második félidőtől, de a csapat úgy jött fel a pályára, mint a sebzett vad, és az első 15 percben gyakorlatilag megerőszakoltuk a Villát. Ma is tetszett a csapat játékában, hogy bár itt-ott döcögnek a támadások (most a két bekapott gólról ne beszéljünk), de azt lehet látni rajtuk, hogy mindent kiadnak, akárcsak az MU ellen, ma is nagyot küzdöttek, aminek meg is lett az eredménye. A fordítás után a Villa köpni-nyelni nem tudott, így elég volt az előnyünk, bár még vártam volna legalább egy gólt, a vége így is könnyedre sikerült! Remélem, hogy ezzel elindult valami a csapatnál, mert nem mostanában fordítottunk 0-2-es hátrányból, és a sikerélmények is elmaradtak. Jó volt látni a visszatérőket, főleg Sagnat és Henryt. Szerdán Bolton, de jó, hogy nem kell várni egy hetet a következő meccsig ;) GO GUNNERS!
12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon is jól mutatja, hogy mennyire instabil lábon állunk sajnos.
12 éve
Azért az mindent elárul, hogy az utóbbi 4 meccsen 8 gólt kaptunk...

Szólj hozzá