Arséne Wenger elmondta, hogy bár valóban fürkészi az átigazolási piacot egy szélső védő iránt, a helyzete nem egyszerű egy esetleges igazolással kapcsolatban a januári átigazolási szezon miatt. Azt azonban a francia hozzátette, hogy egy hajszálnyit sikerült haladniuk ezügyben.

"Egy kis lépést sikerült tennünk a szélső védő ügyében, de nem túl sokat." - mondta Wenger a Swansea elleni sajtótájékoztatóján, majd hozzátette, hogy a jelenleg sérült védők közül többen is hamarosan visszatérhetnek.

"Vermaelen lesz az első visszatérő a védők közül, de Jenkinson vizsgálatai is remek eredménnyel zárultak, így ő is napokon belül visszatérhet az edzésekre. Sagna január végén léphet majd ismét pályára, addig pedig elképzelhető, hogy Gibbs is újból fitt lesz."

Wenger elárulta, hogy miért nehéz jó futball játékost igazolni a januári átigazolási időszakban.

"Jelenleg figyeljük az átigazolási piacot, és bízunk benne, hogy sikerül valami érdemlegeset is alkotnunk, de jelenleg nincs semmi konkrétum ezügyben. A világon mindenütt nyitva tartjuk a szemünket, és a legjobb játékosokat keressük."

"Két lehetőség van: vagy egy olyan játékost igazolunk januárban, aki mellőzött a jelenlegi csapatában - ez esetben azonban nem biztos, hogy az illető játékossal előrébb tudunk lépni. A másik opció, hogy egy fiatal játékost igazolunk, aki pedig nem biztos, hogy bírná a nyomást és a terhelést."

"Azok a játékosokat, akik rendszeresen lehetőséget kapnak jelenleg a csapatuktól, biztos, hogy nem lehet majd kölcsönbe igazolni januárban, ez a lehetőség nem létezik. Vagy egy mellőzött játékosban, vagy egy fiatalban bízhatunk, aki még alig bizonyított. Egyik helyzet sem könnyű. Egy játékosnak, aki már hónapok óta nem játszott, hetekbe telne, mire felveszi a ritmust és formába lendül. Ugyanakkor egy Bacary Sagnának is már csak hetekre van szüksége, hogy visszatérjen a sérüléséből."

Mindenesetre Wenger nem ül a babérjain, a Wigan ománi kapusa, Ali Al-Habsi ugyanis megerősítette, hogy honfitársa, Saad Al-Mukhaini egyhetes próbajátékon vesz részt az Arsenallal a jövő hét folyamán.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

12 éve
Törölt felhasználó
"Jelenleg figyeljük az átigazolási piacot, és bízunk benne, hogy sikerül valami érdemlegeset is alkotnunk, de jelenleg nincs semmi konkrétum ez ügyben. A világon mindenütt nyitva tartjuk a szemünket, és a legjobb játékosokat keressük."

Idézném az idézetből:
"a világon mindenütt nyitva tartjuk a szemünket,és a legjobb játékosokat keressük"

Na ettől égtem én kis ezeket olvasva,miről beszél?Legjobb játékosokat figyel?
Mintha a csapatunk tele lenne különlegesen válogatott minőségi játkosokkal,óó hagyjuk már,kapásból akkor mit keres Almunia,Chamakh,nem is sorolom mert még lenne vagy 5-7 olyan játékos,akik kb a sunderlandba vagy egybéb középszerű csapatba tökéletesen bele illik.
Egyáltalán miért nem szereztük meg Cahillt?Nem lett volna helye?
Miért is választotta a chelsea-t?
áááá még mindig azt érzem,hogy ugyanazok a szelek fújnak,mint régen,és ennek egyáltalán nem lett vége azzal,hogy érkezett pár játékos szezon elején,ezzel a szezonkezdet a beilleszkedésükre ment rá.
Micsoda ész szerű döntés,fel kéne nőni, és látni,hogy ha versenyképes csapatot akarnak kiállítani,akkor bizony zsebbe kell nyúlni!
Wenger,Wenger úgy látom még mindig nem tanultál ,abból a sok pofonból!
És a nagy baj,az hogy nem látja a fától az erdőt,ez az arsenal mindig csinál egy hihetetlen jó szériát ami kb.tizen pár meccsre értendő,és ezzel kifújt.
Egyenletes és kiegyensúlyozott teljesítmény kell.Nem érzem ezt.
peace
12 éve
Törölt felhasználó
Még jó nagy felháborodást váltott ki FB-n Wenger nyilatkozata miszerint Wilshere Ramseyel fog együtt játszani... pedig ez van megírva a nagykönyvben, és úgy látom elég sokan restek voltak elolvasni a blogot a középpályásainkról.
12 éve
Törölt felhasználó
köszi eléggé lefárasztottak melóba nem fog az agyam anynira 🧀
12 éve
Január 22-e inkább közelebb van a január végéhez,mint az elejéhez D:
12 éve
Törölt felhasználó
Messze van még a MU elleni mérkőzés, pusztán a meccs előtt fog pontos lenni, hogy játszhatnak-e vagy mégsem.

Szólj hozzá